Un avion miliar rusesc s-a prabusit in Marea Neagra, la aproximativ 20 de minute dupa decolare. 91 de persoane se aflau la bord, printre care si membri ai corului Alexandrov, celebrul cor al armatei ruse, relateaza BBC News.

Avionul militar a decolat de pe aeroportul Adler, din apropiere de Soci. Din motive inca necunoscute, a disparut de pe ecranele radarelor, scrie Libertatea.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

In urma operatiunilor de cautare, ramasite ale aeronavei au fost gasite in Marea Neagra. in prezent, operatiunile de cautare sunt in desfasurare.in urma operatiunilor de cautare, ramasite ale aeronavei au fost gasite in Marea Neagra. in prezent, operatiunile de cautare sunt in desfasurare.La bord se aflau 91 de oameni, dintre care 83 de pasageri si opt membri ai echipajului.

Mai precis, in avion se aflau si multi jurnalisti, dar si membri ai corului Alexandrov, cunoscut si sub  numele de Red Army Choir. Celebrul cor, chiar cel mai cunoscut din lume, a sustinut un concert si in Bucuresti, anul trecut.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si