Tragedie în Chitila: Și-a omorât soția și apoi a încercat să se sinucidă

O tânără din Chitila a fost ucisă de soţul său. Femeiaemeia avea deja un ordin de restricţie, după ce s-au certat pentru că tânăra nu l-ar fi lăsat să-şi vadă cei doi copii, de 3 şi 5 ani.

R.B., vineri 07 februarie 2020 , 12:16

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Irina Andrei, o tânără mămică din Chitila (Ilfov), a fost ucisă, vineri dimineaţă, de soţul ei, în urma unui atac sălbatic. Tânăra avea un ordin de protecţie împotriva bărbatului agresiv, însă a sfârşit sub o ploaie de lovituri de cuţit.

Citeste si: Criminalul din Brașov care și-a ucis soția și cei doi copii se războiește cu socrii! Florin Buliga nu vrea să le plătească despăgubiri EXCLUSIV

Tragedia s-a produs, la ora 06.30, în casa tinerei din Chitila. Robert, soţul Irinei, s-a înarmat cu un cuţit şi a mers să vorbească cu soţia sa pentru a-i cere explicaţii despre faptul că i-a interzis să îşi vadă copiii.

Citeste si: Un belgian şi soţia lui, căutaţi pentru omor, au fost capturaţi în Timiş. Bărbatul avea o armă de foc asupra sa

Între cei doi a izbucnit un conflict, iar la un moment dat, bărbatul a scos cuţitul şi a înjunghiat-o pe Irina de mai multe ori, până ce aceasta a murit.

După oribila crimă, bărbatul a plecat din casa soţiei sale şi a fost găsit acasă. Încercase să se sinuciedă.

Citeste si: O tânără de 23 de ani și-a ucis ambii copii! Îngenuncheată de durere, mama criminalei s-a sinucis

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si