Un episod înfiorător s-a derulat și în orașul Voluntari, județul Ilfov. O femeie- mamă a doi gemeni- a fost ucisă cu sânge rece de soț sub ochii terifiați ai copiilor. Individul era supărat că femeia voia să divorțeze din pricina violențelor. Și mama ei a fost rănită pentru că a intervenit în scandal. 

Potrivit unui comunicat al Poliției Ilfov, după ce băiatul a făcut sesizarea, autoritățile au mai primit două telefoane, care anunțau țipete de ajutor.

Agresorul nu se afla la fața locului

Oamenii legii s-au deplasat la casa unde a avut loc incidentul și au găsit două persoane care prezentau urme de violență. Persoana bănuită de agresiune nu se afla la locul faptei.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO- Caz șocant în Brașov: un copil de 11 ani a fost găsit spânzurat. Tatăl vitreg a fost arestat pentru acte de violență

Echipajele medicale care s-au deplasat la fața locului au acordat îngrijiri medicale celor 2 persoane de sex femeiesc, însă ulterior, au declarat decesul uneia dintre acestea, respectiv a mamei apelantului”, a precizat poliția în comunicat.

În cauză, un dosar penal a fost deschis

La scurt timp, „polițiștii din Voluntari, împreună cu polițiștii de la acțiuni speciale și Serviciul Rutier, au procedat la efectuarea de activități specifice și l-au depistat pe bărbatul în cauză, într-o zonă din apropierea locuinței. Bărbatul, în vârstă de 39 de ani, a fost condusă la sediul Poliției Orașului Voluntari pentru cercetări”.

Un dosar penal a fost deschis, urmărirea penală fiind în competența Parchetului de pe lângă Tribunalul Ilfov. 

Citeste si: Sfârșit tragic pentru Luciana, o româncă stabilită în Germania. Un criminal în serie a abuzat-o și ucis-o fără milă

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si