Potrivit reprezentantilor Inspectoratului.pentru Situatii de Urgenta Neamt, pompierii au fost solicitati sa intervina in noaptea de duminica spre luni, pentru salvarea unui barba, in varsta de 51 de ani, cazut intr-o rapa, in comuna Borlesti, satul Nechit, in amonte de Manastirea Nechit.

La fata locului s-au deplasat opt subofiteri cu o autospeciala complexa de prima interventie la incendii, salvare si prim-ajutor, o autospeciala de prima interventie si comanda si o ambulanta SMURD de terapie intensiva mobila din cadrul Detasamentului de pompieri Piatra Neamt.

Echipajele sosite la fata locului au gasit victima in stop cardio-respirator. Cadrele medicale au facut manevre de resuscitare, dar fara rezultat, fiind declarat decesul barbatului.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

De asemenea fiul barbatului decedat, in varsta de 25 de ani, a fost transportat la spital policontuzionat. El a mers dupa tatal sau si au cazut amandoi in rapa, de la aproximativ 10 metri. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si