„Deocamdata vorbim despre niste informatii pe surse. Aceste lucruri trebuie probate. Eu cred ca ne grabim sa abordam acest subiect. Sunt convins ca DNA, daca va avea probe, le va face publice si cred ca atunci se va putea discuta. Dar, altfel, nu m-as lansa în speculatii, urmare a declaratiilor domnului Vîntu. Sincer, nu îl cred în stare pe Calin Popescu Tariceanu sa ia un milion de euro. Nu.

Oricât razboi am avut cu el, nu cred ca Tariceanu ar putea lua un milion”, a declarat fostul presedinte într-o emisiune televizata, potrivit Digi24.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Potrivit unor surse judiciare, Sorin Ovidiu Vintu ar fi dat mita lui Tariceanu, seful Guvernului la acea vreme. O parte din bani ar fi ajuns si la Bogdan Olteanu, presedintele Camerei Deputatilor la acea vreme, si actual viceguvernator BNR. Oltenau a fost retinut joi noaptea de procurorii DNA.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si