Traian Basescu, despre Laura Codruta Kovesi, dupa ce DNA a luat-o in vizor pe Ioana Basescu: "A mers prea departe cu slugarnicia. Mi-a distrus toata familia aceasta doamna pe care eu am inventat-o"

Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat agresiv la adresa sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, dupa ce fiica lui cea mare, Ioana Basescu, s-a prezentat astazi in fata procurorilor DNA.

Author: A.L. joi 22 septembrie 2016 , 17:05

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Fostul presedinte Traian Basescu, despre Laura C. Kovesi: "A mers prea departe cu slugarnicia. Mi-a distrus toata familia aceasta doamna pe care eu am inventat-o"
Fostul presedinte Traian Basescu a reactionat agresiv la adresa sefei Directiei Nationale Anticoruptie, Laura Codruta Kovesi, dupa ce fiica lui cea mare, Ioana Basescu, s-a prezentat astazi in fata procurorilor DNA.
"Kovesi si alte câteva slugi vor sa îsi spele imaginea. De acum Kovesi are un adversar. Pe mine. A mers prea departe în slugarnicia ei. M-a pus Basescu, dar îl slujesc pe Iohannis. Ea asta vrea. Sa se acopere. Niciodata nu mi-am implicat fiica. E un fals de proportii. Dosarul a fost total nepregatit. Aveau nevoie sa îsi spele imaginea dupa incidentele pe care le-au avut.
Cu provocatori, cu falsuri si înscenari mi-a distrus aproape toata familia aceasta doamna Kovesi pe care tot eu am inventat-o.  Nu cred ca ma pune vreodata Iohannis premier, dar Kovesi si DNA nu putea sa cheme oamenii sa îi puna sub învinuire fara sa vada dosarul.
Diseara doamna Kovesi trebuie sa dea comunicat pentru popor. Am crezut ca va ancheta la fel ca Daniel Morar. Era o institutie sobra care pe timpul lui Daniel Morar nu a facut circ. Doamna Kovesi si-a aratat caracterul. Sacrifici oameni ca sa te consolidezi pe functie. Sa te decoreze un ambasador strain", a declarat fostul sef al statului, la RTV, potrivit evz.ro

"Kovesi si alte câteva slugi vor sa îsi spele imaginea. De acum Kovesi are un adversar. Pe mine. A mers prea departe în slugarnicia ei. M-a pus Basescu, dar îl slujesc pe Iohannis. Ea asta vrea. Sa se acopere. Niciodata nu mi-am implicat fiica. E un fals de proportii. Dosarul a fost total nepregatit. Aveau nevoie sa îsi spele imaginea dupa incidentele pe care le-au avut", a declarat Basescu.

"Cu provocatori, cu falsuri si înscenari mi-a distrus aproape toata familia aceasta doamna Kovesi pe care tot eu am inventat-o.  Nu cred ca ma pune vreodata Iohannis premier, dar Kovesi si DNA nu putea sa cheme oamenii sa îi puna sub învinuire fara sa vada dosarul. Diseara doamna Kovesi trebuie sa dea comunicat pentru popor. Am crezut ca va ancheta la fel ca Daniel Morar. Era o institutie sobra care pe timpul lui Daniel Morar nu a facut circ.

Doamna Kovesi si-a aratat caracterul. Sacrifici oameni ca sa te consolidezi pe functie. Sa te decoreze un ambasador strain", a declarat fostul sef al statului, la RTV, potrivit evz.ro

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si