Coronavirusul, tratat cu vitamina C? Anunțul făcut de medicii din China: ”Efectele sunt de zece ori mai puternice!”

Noul tip de coronavirus COVID 19 ar putea fi tratat cu o cantitate mare de vitamina C, însă nu administrată pe cale orală, ci intravenos, întrucât efectele sunt de zece ori mai puternice, potrivit experților din China.

A.M.S., marți 10 martie 2020 , 12:25

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Tratament coronavirus. Guvernul de la Shanghai a recomandat tratarea coronavirusului cu vitamina C, însă administrată pe cale intravenoasă, aceasta fiind cea mai sigură și eficientă metodă antivirală.

Tratament coronavirus. Doza recomandată

Potrivit experților din China, doza recomandată variază în funcţie de gradul de severitate şi complicaţii, de la 50 la 200 de miligrame per greutatea corporală, pe zi. Aceste doze sunt aproximativ de la 4,000 la 16,000mg pentru un adult, administrate intravenos.

”Pe data de 20 februarie 2020, alţi patru pacienţi cu pneumonie coronavirală severă şi-au revenit la spitalul din Tongji. Dozele crescute de vitamina C care au fost administrate au venit cu rezultate bune.

Citeste si: Coronavirus: primele simptome! Multă lume nu știe, dar așa începe boală

Tratament coronavirus

Credem că pentru pacienţii în stare critică, cu pneumonie severă, tratamentul cu vitamina C trebuie iniţiat cât mai repede. În urma administrării s-au putut observa efecte antioxidante, reducerea răspunsului inflamatoriu şi îmbunătăţirea funcţiei endoteliale.

Numeroase studii au arătat că dozele de vitamina C au legătură cu efectul tratamentului. Dozele crescute de vitamina C nu îmbunătăţesc doar nivelul antiviral, ci previn şi tratează afecţiunile acute ale plămânilor şi bolile respiratorii acute”, se arată într-un comunicat oficial emis de Spitalul Universităţii Xi’an Jiaotong, scrie a1.ro.

Citeste si: Autoritățile din România, speriate de noul mod de răspândire a coronavirusului. Mesajul transmis de un renumit medic român

Tratament coronavirus. Peste 110.000 de persoane, infectate cu noul coronavirus la nivel mondial

La nivel mondial, peste 110.000 de persoane au fost infectate cu noul coronavirus (2019-nCoV), iar dintre acestea peste 4.500 au murit.

Tratament coronavirus

Numeroase studii au arătat că dozele de vitamina C au legătură cu efectul tratamentului. Dozele crescute de vitamina C nu îmbunătăţesc doar nivelul antiviral, ci previn şi tratează afecţiunile acute ale plămânilor şi bolile respiratorii acute”, se arată într-un comunicat oficial emis de Spitalul Universităţii Xi’an Jiaotong.

Citeste si: Mama unui jurnalist, infestată cu Coronavirus. Ziaristul, „linșat” de oameni

 

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si