Trei defecte ale Balanțelor. Nu și-ar dori să fie dezvăluite!

Trei defecte ale Balanțelor. Nativii din zodia Balanță sunt cei care se nasc între 23 septembrie și 22 octombrie. Balanța este al 7-lea semn zodical din astrologie și este asociat cu relațiile și parteneriatele. Iată care sunt defectele acestora!

Author: Alexandra Bercea marți 27 septembrie 2022 , 12:04

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Trei defecte ale Balanțelor. Persoanele care sunt născute în zodia Balanță au foarte multe trăsături de caracter prin care reușesc să se facă plăcute.

De asemenea, au și câteva defecte specifice zodiei. Dacă ești născută sub acest semn zodiacal, vei recunoaște aceste trăsături de caracter.

Balanțele își ascund sentimentele adevărate

Unul dintre cele mai mari defecte ale balanțelor este acela că își ascund sentimentele. Acest lucru afectează atât persoana în cauză, cât și pe cei din jur. Ești o persoană căreia îi place să socializeze, ai mulți prieteni, dar te lași greu cunoscută de către cei din jurul tău.

Citeste si: Horoscopul săptămânii

De asemenea, obișnuiești să rămâi rezervată în împărtășirea sentimentelor.

Preferi de multe ori să ascunzi ceea ce gândești și simți. Ai parte de neînțelegeri cu cei apropiați, de aceea trebuie să fii mult mai deschisă, cel puțin cu prietenii tăi.

Balanțele sunt indecise

Balanțele nu iau o decizie pripită niciodată. Te lupți mereu pentru a te hotărî în privința unor lucruri ce îți țin mintea ocupată. Ne putem referi fie la planuri, achiziția unor lucruri, ori activități importante cu multe opțiuni.

Citeste si: Mercur retrograd în Fecioară. Cum vor fi afectate zodiile în perioada 23 septembrie- 2 octombrie 2022

Un prim pas în rezolvarea acestor lucruri este să îți stabilești domeniile în care ești indecisă. Ulterior ia-le pe rând și analizează-le, hotărăște-te la o soluție și treci mai departe.

Balanțele tind să amâne lucrurile

Balanțele au mereu tendința de a tot amâna anumite lucruri și de a-și prelungi programul pe un timp mai mare decât e necesar. Un lucru fericit este acela că nu se întâmplă în general, ci doar pentru anumite domenii sau activități, probabil mai puțin favorite sau importante pentru tine. Poți rezolva acest defect astfel: oferă-ți o recompensă, un premiu pentru terminarea la timp a activității. Cu siguranța te va motiva ca data viitoare sa nu mai amâni nimic din ce ai de făcut.

Citeste si: Astrologie octombrie 2022. Când e luna plină și luna nouă


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si