Trei specialisti in stiinte militare "redeschid" dosarul Colectiv: "In club s-a folosit un gaz de lupta! A fost terorism chimic"

La 9 luni de la tragedia din Colectiv, ipoteza aparent fortata, ca in clubul mortii a fost vorba de terorirsm chimic, apare pe tapet. Trei specialisti in stiinte militare aduc din nou argumente in favoarea acestei ipoteze.

D.C., duminică 31 iulie 2016 , 21:39

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Flacarile care au cuprins tavanul clubului au eliberat un fum otravitorCei trei specialisti care rastoarna concluziile autoritatilor in privinta tragediei din Colectiv sunt: Raisa Ivantenko (Maior in retragere – master in Comanda Celulelor de Criza in cazul atacurilor teroriste – Haga, doctor in CBRN – Chemical, Biological, Radiological and Nuclear – Khabarovsk, Academia Militara a Federatiei Ruse); Lucian Cosma (expert antitero CBRN  -  fizician, dr in Stiinte Militare, Arme si Munitii Neconventionale) si Cpt Cristi Gomoi (dr in Stiinte Militare – Arme Chimice, Academia Tehnica Militara din Romania).

Cei trei au publicat pe site-ul kronpress.ro o scrisoare deschisa prin care demonstreaza ca in cazul Colectiv sunt multe detalii care nu s-au spus. Ei sustin ca se poate vorbi despre terorism chimic in acest caz, iar reactia autoritatilor a fost una complet gresita.

„Rapoartele IML au aratat ca atat cei care au murit pe loc in carnagiul din Clubul Colectiv cat si ulteriorii morti, au decedat ca urmare a intoxicarii cu ACID CIANHIDRIC, iar monoxidul de carbon (gaz ce ar fi trebuit sa fie prezent intr-un incendiu obisnuit) nu a fost in cantitati ce ar fi putut provoca moartea (ceea ce exclude ca in Colectiv ar fi fost un incendiu clasic). INCA O DATA: cei care au murit in Colectiv si ulterior, conform rapoartelor medico-legale, au decedat prin inhalare de ACID CIANHIDRIC, prezent in aerul expirat intr-o proportie mai mare decat cea folosita in lagarele de exterminare naziste!

Acidul cianhidric este GAZ DE LUPTA! Folosit in razboi! Acidul cianhidric este catalogat drept gaz toxic de lupta prin Conventia privind interzicerea dezvoltarii, producerii, stocarii şi folosirii armelor chimice şi precum si a distrugerii acestora, conventie deschisa spre semnare la Paris în 1993. În domeniul militar, acest acid este considerat STL cu actiune generala, din cauza gradului marit de toxicitate şi efectului letal imediat (cu ajutorul acidului cianhidric se pot realiza încarcaturi mixte incendiar-STL, care pot avea actiune atât incendiara cât şi toxica, mai ales ca sub actiunea caldurii şi a undei de şoc, aburii de acid cianhidric sunt transportati de aer cu rapiditate putând fi inhalati de catre persoanele care NU AU FOST AFECTATE DE EFECTUL INCENDIAR!). Deci el insusi, singur, este GAZ DE RAZBOI (gaz de lupta, 300 mg / metru cub de aer, timp de 10 minute = doza letala pentru om!!!). Amestecul de acid cianhidric, acid clorhidric si acid sulfuric (gasit in cadavrele de la Colectiv) este ARMA CHIMICA, asa cum o defineste atat Conventia de la Geneva si Tratatul de la Paris, cat si SERVICIUL ROMAN DE INFORMATII – Centrul de Operare Anti-terorista din SRI! Conform raportului TESAT ceea ce s-a intamplat la Colectiv este TERORISM CHIMIC (din categoria terorism CBRN)! De asemenea: ANCEX defineste armele chimice ca fiind orice substanta chimica toxica şi precursorii ei care pot cauza moartea! Toti cei care ne-am specializat (atat in mediul militar cat si din cel al serviciilor secrete) in antiterorism CBRN, va putem da definitia Terorismul CBRN: inseamna “folosirea violentei, utilizând armele nucleare, biologice, CHIMICE şi radiologice sub diferite forme şi prin intermediul diferitelor mijloace, în locuri populate, cu scopul de a ucide cât mai multi oameni într-un timp cât mai scurt, pentru a crea panica şi deruta, a înfricoşa, a induce şi mentine o stare de teroare în rândul populatiei vizate şi a atrage atentia mass media şi opiniei publice internationale!.Victimele care au iesit din club au acuzat probleme serioase timp de cateva luni

Avand in vedere experienta si expertiza in combaterea terorismului chimic, DECLARAM: in cazul Colectiv vorbim despre atat o arma chimica (acid cianhidric, acid clorhidric, acid sulfuric – “cocktail” descoperit prin arderea in laborator al unei probe de burete expandat luat din clubul mortii de catre biochimistii Catedrei de Chimie din cadrul Politehnicii Bucuresti) cat si despre folosirea unui gaz clasic de lupta (acidul cianhidric), care a fost letal pentru victime, asa cum au aratat autopsiile de la IML! In consecinta vorbim despre un ATAC TERORIST cu arma neconventionala (chimica) si despre RAZBOI (folosire de gaz de lupta clasic!).Ei sunt doar o parte din mortii de la Colectiv

A venit timpul ca domnul Raed Arafat, singurul RESPONSABIL, prin fisa postului (secretar de stat in MI, cu post de EXECUTIE in situatii de urgenta si ANTI-TERORISM) sa explice acestui popor si, mai ales, procurorilor DIICOT (procurori cu competente in Siguranta Nationala) DE CE nu a dus la indeplinire ORDINUL dat de Ministru si DE CE si CU CE SCOP domnul Raed Arafat a incalcat cu buna stiinta Codul Rosu (CODUL ROSU AL SRI, NU CEL AL ISU, SUNT DOUA LUCRURI DISTINCTE!). prin fisa postului si prin schema operativa fiind SINGURUL care trebuia sa il puna in aplicare? Daca l-ar fi pus, acum nu mai murea nimeni dintre cei raniti in EXPLOZIA de la Colectiv si nici sute de oameni care au venit in seara aceea in contact cu ranitii nu ar fi acum CONTAMINATI!”, se arata in scrisoarea emisa de cei trei specialist.

 

TAGURI
colectiv
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si