Tricourile personalizate – ieftine, amuzante și creative din cale-afară

Iubitul/iubita ta este o persoană minunată și ai vrea să îi arăți acest lucru altfel decât printr-un bilet la meci sau un buchet de flori? Te-ai săturat ca an de an să îi oferi mamei flori, produse de îngrijire sau parfum?

Author: K.B. luni 07 octombrie 2019 , 15:58

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Dacă răspunsul este da, atunci avem o soluție pentru tine: cadouri unice, sub forma unor tricouri personalizate ieftine, cu inscripții amuzante și deosebite.

Suntem convinși că printre voi sunt și cei curajoși, cu inițiativă, care fac tot posibilul să ofere cadouri diferite cu fiecare ocazie, însă credem cu tărie că un tricou personalizat este o idee de cadou binevenită oricând, așa că am decis să ne adresăm atât vouă, cât și

celor lipsiți de inspirație.

Diferențiază-te. Alege haine personalizate, cu mesaje unice!

Nu este suficient să imprimi un mesaj clasic, tipic, pe un tricou, hanorac sau maieu. Pentru ca un astfel de cadou să fie cu adevărat deosebit și să stârnească emoții puternice sărbătoritului/sărbătoritei va fi nevoie să îți pui creativitatea la încercare. Sursele de inspirație sunt multiple, internetul abundă în pagini de citate amuzante, conturi de socializare cu meme-uri memorabile.

Dacă te-ai hotărât să apelezi la servicii de personalizare a tricourilor, pentru a oferi cadouri inedite, avem un mic sfat pentru a nu rămâne în pană de idei în ceea ce privește textele de imprimat.

De fiecare dată când auzi o replică amuzantă, noteaz-o imediat, fie că este spusă de un coleg de muncă, de un prieten, membru al familiei, fie că o auzi la masa alăturată când servești cina la restaurant. Notează în telefon, este foarte rapid și la îndemână. Astfel, sigur vei avea mesaje unice și diferite.

De ce tricouri personalizate și nu altceva?

Pentru simplul motiv că tricourile personalizate sunt ieftine și practice. Desigur, și parfumul, setul de îngrijire sau cana sunt obiecte utile, însă nu la fel de practice precum o piesă vestimentară și nu la fel de ușor de personalizat.

Mai mult decât atât, firmelor de personalizări de tricouri le este mai ușor să imprime un text sau o imagine pe un articol textil, în acest caz produsul final putând fi gata chiar și în câteva ore. Membrii unei companii de personalizări dispun de un spațiu mai mare pe suprafața unui tricou decât pe sticla unui parfum, de exemplu, și atunci tu poți alege ce mesaj dorești, oricât de complex.

De asemenea, sunt cadouri universale, putând fi catalogate deopotrivă drept tricouri personalizate de damă, de bărbat sau de copil, iar, în funcție de persoana căreia îi va fi oferit, textul va fi diferit și adaptat. Astfel poate fi vorba despre o subcatalogare care se poate lungi la infinit: tricouri pentru tătici/mămici, pentru bunici, frați/surori, colegi de muncă, prieteni apropiați, iubit/iubită, șefi, profesori, nași, mirese, domnișoare de onoare și tot așa.

Tricouri personalizate la comandă – metoda sigură și rapidă de a cumpăra un cadou

Există magazine specializate pe astfel de servicii, care dispun, în portofoliul lor, de tricouri personalizate de calitate, imprimate deja cu diverse mesaje. Unele dintre aceste companii au beneficiat de o echipă foarte creativă, motiv pentru care tricourile sunt foarte funny și deosebite, altele însă nu au avut acest noroc.

RUVIX este una dintre firmele de personalizări de haine și obiecte recunoscute, în primul rând, pentru creativitatea debordantă a textelor de pe tricouri. Amuzante, sarcastice, witty sau dulci, acestea fac deliciul publicului. În plus, compania este renumită ca fiind foarte apropiată de clienții săi, tratându-i întotdeauna cu răbdare și respect și oferindu-le suportul de care au nevoie, ori de câte ori le este solicitat.

De asemenea, tricourile personalizate sunt de calitate, realizate din bumbac 100%, print-ul este precis și inteligibil, iar timpul de prelucrare este, de regulă, destul de mic, însă poate varia în funcție de cerințele fiecărui client și de perioadele mai aglomerate din an, cum sunt de exemplu sărbătorile.

Nu spunem noi toate acestea, o spun cei care au avut ocazia de a alege tricouri personalizate comercializate de RUVIX. Intră pe site-ul ruvix.ro și convinge-te singur de varietatea și diversitatea mesajelor!

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si