lorin Piersic a vorbit in cel mai recent interviu despre faptul ca-si simte sfarsitul aproape.

"Eu am două cuvinte în limba română pe care le iubesc: «bucurie» şi «speranţă». Am bucuria să mă fi întâlnit cu dumneavoastră în Vinerea Mare, am bucuria să ştiu că mă mai puteţi din când în când urmări, am bucuria să ştiu că cei apropiaţi mie încă mai speră şi mai gândesc frumos şi am speranţa, speranţa – nu am spus «siguranţa»- am speranţa că din tot ce v-am spus aţi înţeles mai multe.

Vă doresc un Paşte fericit!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Vă doresc ca aceste sfinte sărbători ale Paştelui să aducă mai multă linişte în ţara pe care o iubim şi pe care am s-o iubesc până în ultima clipă a vieţii mele, pentru că mulţi m-au întrebat: «De ce nu ai plecat din România?». «Eu? Păi, sunt actor român, cele mai mari bucurii le-am avut filmând, mergând la Televiziunea română făcând zeci şi sute de emisiuni, bucuria extraordinară de a juca pe scena Teatrului naţional zeci de roluri şi cea mai mare bucurie e să vă întâlnesc pe dumneavoastră»", a  fost mesajul lui Florin Piersic.

Indragitul actor a mai spus ca-si simte sfarsitul aproape, la doar 81 de ani.

Florin Piersic a mai vorbit in interviu si despre dragoste si spune ca el crede ca in viata iubesti o singura data, crede in marea dragoste.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si