Trupul neînsufleţit al lui Cătălin, tânărul mort într-un accident în Anglia, se va întoarce acasă. Românii au pus mână de la mână pentru familia lui

Cătălin Manolache, tânărul din Rovinari mort într-un accident în Anglia, unde plecase la muncă de două luni, va fi adus în ţară, după ce un român a reuşit să strângă suma necesară repatrierii trupului acestuia.

Author: M.C.B. luni 19 noiembrie 2018 , 12:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Cătălin absolvise Facultatea de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor, la Universitatea Constantin Brâncuşi, din Târgu-Jiu. El a murit săptămâna trecută în urma unui accident rutier.

În noaptea de 10 spre 11 noiembrie, tânărul de 24 de ani se afla într-o maşină condusă de amicul lui, un tânăr tot din Rovinari, iar şoferul a intrat pe contrasens şi s-a ciocnit cu un alt autoturism.

Trei oameni au murit pe loc. Este vorba despre Cătălin Manolescu şi ocupanţii maşinii de care s-a izbit şoferul român. Şi şoferul a suferit răni grave, fiind transportat la spital. Se pare că acesta consumase băuturi alcoolice.

În urma apelului mamei tânărului din Rovinari, Marius Simionică, un român care trăieşte în Anglia a lansat o campanie de strângere de fonduri.

Simionică a anunţat, pe Facebook, că a reuşit să trângă suma necesară pentru repatrierea lui Cătălin.

”Dragi prieteni, dragi părinţi şi apropiaţi ai lui Cătă. În acest moment am reuşit să strângem suma de £2483.13 şi ne vom opri aici. Am promis încă de la început că va ajunge acasă şi voi face tot posibilul…nu s-a schimbat nimic, avem această sumă, iar dacă costurile repatrierii vor fi mai mari voi

plăti diferenţa. Fac acest lucru în primul rând pentru părinţi şi pentru a le lua această povară a repatrierii de pe suflet. Am spus de la început că nu l-am cunoscut nici pe el şi nici familia lui, însă mai presus de orice suntem oameni şi este bine să dăm dovadă de unitate ori de câte ori avem ocazia”, a anunţat românul.

În memoria lui Cătălin, prietenii au realizat un video cu fotografii în care apare tânărul de 24 de ani.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si