Turismul în casele bunicilor a devenit o afacere profitabilă! Iată unde le puteţi găsi!

Author: M.C.B. vineri 26 octombrie 2018 , 20:24

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Din ce în ce mai mulţi români cumpără case batranesti, pe care le transformă în adevărate oaze de relaxare. Astfel de locuinţe, pline de tradiţie şi autenticitate, sunt închiriate apoi turiştilor străini dornici să experimenteze viaţă rurală, românească. Între cele mai căutate este o casă veche, recondiţionată, care are şi o cultură de lavandă.

Într-un mic sat înconjurat de dealuri se simte miros de lavandă. Parfumul vine din curtea unei case colorate, care-şi aşteaptă turiştii.  Simona Maricean, proprietara locului, a cumpărat locuinţa bătrânească, ponosită, şi a transformat-o într-un colţ de răi.

Citeste si: „Nu știu dacă o să trăiesc sau dacă o să mor”. Un băiat din Siria, prins sub dărâmături, cere ajutor printr-un mesaj postat în mediul online- kanald.ro

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta- wowbiz.ro

Simona a trăit ani buni în Franţa, unde a fost manager al unui hotel de lux. Acolo a învăţat cum se face turismul, iar când s-a întors în ţară, şi-a investit banii  în această afacere parfumată.

Casă cu două camere este decorată numai în nuanţe de mov şi alb.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si