Deși a avut probleme de sănătate, de curând, Tzancă Uraganu nu a rezistat să stea în casă. Manelistul s-a alăturat protestatarilor din orașul său natal Ploiești, ba chiar i-a adunat și i-a organizat pe unii dintre ei. „Fac apel la colegii mei, să strângă oameni cum am strâns și eu. Vrem dreptate! Ajunge cu păcăleala! Am adunat 40 de mașini, uitați! Să iasă în stradă toți, colegii mei cum am ieșit și eu.

Claxonați cât puteți. Libertate! Vrem să veniți cât mai mulți lângă noi.”, a zis Uraganu din decapotabila sa de lux.

Chiar dacă protestează, Tzancă a declarat că este un marș pașnic și că respectă activitatea poliției. „Respectăm poliția și jandermeria și mascații. Noi respectăm! Ei doar își fac datoria. Avem poliția în spatele nostru, este un protest pașnic. Trebuie să ne susțină și poliția. Ne-am săturat!” a zis Uraganu.

Citeste si: Tzancă Uraganu revoltat pe urmăritorii săi. Manelistul- triunghi amoros cu Lambada și Mădălina Miu

Tzancă Uraganu- protest anti-COVID-19

Lăutarul Tzancă Uraganu a ieșit la protest pe bulevardele din Ploiești. Uraganu a declarat: „Ne susține poliția. Ne filmează, uite!”. Andrei Velcu, zis Tzancă Uraganu, și-a ordonat gașca de protestatari și au coborât din mașini la intersecții.

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Citeste si: Tzancă Uraganul a luat o decizie radicală. Pandemia de COVID-19 l-a făcut să ia această decizie

tzancă uraganu la protest
Uraganu la protest în Ploiești.[Sursa foto: Facebook]

Citeste si: Tzancă Uraganu s-a făcut de râs în fața tuturor! I s-a cojit volanul de la limuzina de 200.000 de euro! FOTO

„Ajunge cu minciunile! Gata! Ați distrus lumea! Vreau să mulțumesc tuturor prietenilor mei care au ieșit afară. Nu mai ascultați nicio regulă! Ieșiti după ora 20:00, în parc și mâncați semințe! Mulțumesc celor 7000 de oameni!”, a adăugat Uraganu.

Manelistul și-a exprimat nemulțumirile și a menționat că dorește să iasă în stradă toți oamenii care îl iubesc pe el. Uraganu a anunțat un nou protest pentru această seară, pe bulevardele din Ploiești. Protestul organizat de Tzancă Uraganu a fost întrerupt de poliție. Oamenii legii au transmis, pe live-ul făcut de Tzancă pe pagina lui de socializare, că nu vor să-i sancționeze ci doar să le spună să se comporte conform legii. După dialogul cu organele de poliție, protestatarii cu continuat marșul.

Citeste si: Tzancă Uraganul, acuzat că și-a bătut soția! "Pregătește-te, te mănâncă pușcăria"


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si