Știrea că Mihai Constantinescu a ajuns, aseară, de urgență, la spital, în stare foarte gravă, a șocat pe toată lumea! Îndrăgitul cântăreț, în vârstă de 73 de ani, a suferit un stop cardio-respirator și, cu mare greutate, a mai putut fi resuscitat de medicii de pe ambulanță!

Soția cântărețului a fost și cea care l-a găsit zăcând fără vlagă în casă! De alfel, în premieră pentru WOWbiz.ro

, extrem de afectată, Simona Secrier, femeia care i-a fost alături timp de mai bine de 23 de ani, a făcut spus că se roagă pentru ca partenerul ei de viață să fie bine și să se întoarcă acasă cât mai repede acasă.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

„Tot ce pot să spun este că trebuie să ne rugăm pentru el. (plânge- n.r.) Ce pot să spun? Medicii sunt rezervați, nu știu nici eu prea multe, situația e gravă. Să ne ajute Dumnezeu, nu pot spune nimic altceva decât că sper și că mă rog",  a spus Simona Secrier în exclusivitate pentru WOWbiz.ro.

Citeste si: Bărbatul acuzat că l-ar fi urmărit pe Răzvan Ciobanu: „L-am cunoscut în...”

Citeste si: Larisa de la Exatlon, mesajul care a primit mii de like-uri: "Așteptăm un băiețel!"

Citeste si: O nouă gafă în serialul „Game of thrones”. Fanii au crezut că nu văd bine

Mihai Constantinescu a fost stabilizat!  ”Inima este în parametrii normali”

Dacă seara a fost de coșmar pentru vedetă, ei bine, din ultimele momente, am aflat că Mihai Constantinescu a fost stabilizat! ”Situația este una critică! Din fericire, cântărețul a fost cât de cât

readus la viață de doctori. Toate organele interne funcționează normal, inima este în parametri normali, însă problemele sunt la nivelul creierului. Artistul a ieșit din comă, dar funcțiile cerebrale nu funcționează. Se așteaptă o minune și în acest sens”, au dezvăluit persoane din preajma cântărețului pentru WOWbiz.ro, aflate la spital!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si