ULTIMĂ ORĂ! Andreea Bălan, operată de urgență. S-a trezit într-o baltă de sânge

Andreea Bălan a ajuns de urgență la clinica unde a născut, iar a doua zi a fost operată din nou, a doua oară în două săptămâni. Artista s-a trezit într-o baltă de sânge.

A.N.C, miercuri 20 martie 2019 , 20:29

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Incidentul a avut loc în urmă cu câteva zile.

Medicii au descoperit că s-au format nişte hematoame sub operaţie și a fost nevoie de o nouă intervenție, potrivit spynews.ro.

Citeste si: George Burcea, soțul Andreei Bălan, prima APARIȚIE PUBLICĂ după ce soția lui a fost la un pas de moarte! Unde a fost văzut SINGUR, fără ea!

Andreea Bălan a făcut stop cardio-respirator în timpul intervenției de cezariană

"Am trecut prin focuri periculoase. Această embolie pur şi simplu îţi provoacă şoc, stop cardiac, lichidul amniotic intră în sânge, nu se ştie de ce. La mine s-a întâmplat după ce au scos copilul sănătos. Imediat doctorii au luat decizia cea mai potrivită. Au făcut echipă şi m-au salvat. Poate nu mai eram dacă nu eram aici. Mi-au zis că mi-au pus-o la obraz, am pupat-o. George era afară. Se uita pe geam, a văzut tot. Eu am fost inconştientă vreo 20 de ore. Abia astăzi ţin minte cu adevărat ce s-a întâmplat. O ţin în braţe, nu mă dezlipesc de ea. E foarte mititică. Am şi uitat că şi Ella Maya era mititică. Are păr mult, brunet aşa. Eu astăzi am ajuns în salon. Doctorul Herghelegiu venit de acasă în cinci minute a venit şi mi-a povestit că eram la un pas să mor. Am rămas aşa... nu mi-am dat seama că a fost atât de grav. Sunt fericită că a trecut moartea pe lângă mine. am doi copii sănătoşi. Important era ca fetiţa să fie sănătoasă. Se poate întâmpla oricui e un caz foarte rar. Abia acum vorbesc şi cu George, lucidă fiind. El a venit ieri, alatăieri, mi-au spus că au vorbit cu mine, dar nu îmi aduc aminte. Au stat cu lacrimi în ochi şi cu frică", a spus Andreea Bălan.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si