ULTIMĂ ORĂ! Soția lui Gheorghe Dincă a mințit! S-a aflat motivul pentru care nu s-a dus să îl viziteze pe criminalul din Caracal în arest! ”Nu a lăsat-o!”

Elena, soția lui Gheorghe Dincă, nu a depus nici măcar o cerere  de a-și vedea bărbatul în cele aproape două luni de arest!

Author: Lia Popescu marți 17 septembrie 2019 , 09:17

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Gheorghe Dincă stă în arest de aproape două luni, după ce bărbatul din Caracal a recunoscut că le-ar fi ucis cu sânge rece pe cele două adolescente, Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu.

În toată această perioadă, criminalul nu a fost vizitat în pușcărie de nimeni din familie, deși, din punct de vedere legal, avea tot dreptul! Este o realitate că atât fiica sa, Daniela, cât și ceilalți doi băieți, au evitat să dea ochii cu Dincă, în ciuda declarațiilor publice că nu ar fi existat animozități, de-a lungul vremii, între ei.

Citeste si: Transformarea șocantă a lui Gheorghe Dincă în pușcărie! Apariția de azi de la reconstituirea crimelor de la Caracal i-a tulburat pe toți! ”Nu se poate așa ceva, este bătaie de joc”

Citeste si: Gheorghe Dincă, declarație șocantă despre Luiza! De parcă părinții fetei nu suferiseră destul...”Nu mirosea a parfum în ziua răpirii”| DEZVĂLUIRI

Citeste si: Bunicul Luizei Melencu a fost reținut! Ce a făcut când l-a văzut pe Gheorghe Dincă adus în casa groazei de la Caracal

Soția lui e Dincă a refuzat să îl vadă pe criminalul din Caracal în arest. El o protejează?

Ciudat este însă faptul că, până acum, inclusiv soția lui Gheorghe Dincă a refuzat să îl vadă pe criminalul din Caracal în arest! Iar motivul este unul destul de…surprinzător și duce cu gândul la alte situații delicate în acest caz complicat. Surse de la fața locului au dezvăluit că Dincă ar fi decis ca lucrurile să stea în felul acesta și nicidecum Elena, nevasta lui, care, inițial, ar fi mințit că vrea să dea ochii cu cel care i-a fost partener de viață atâția ani. ” El nu a lăsat-o să vină la închisoare, este modul lui de a o proteja sau de a nu se lăsa dominat de sentimente”, au povestit persoane din preajma lui Gheorghe Dincă.

Elena Dincă a vorbit despre butoiul groazei cu anchetatorii

Dacă soția lui e Dincă a refuzat să îl vadă pe criminalul din Caracal în arest, pe de altă parte, a colaborat cu oameniii legii! Ea a vorbit cu anchetatorii și le-a dat detalii despre întoarcerea sa în țară și că, în aprilie, a mers la casa lor din Caracal, unde a observat un butoi metalic pe care bărbatul său îl avea în curte, dar și comportamentul schimbat al lui Gheorghe Dincă

„Precizez faptul că, în momentul revenirii din data de 24 aprilie 2019, am observat că soţul meu improvizase un butoi metalic, poziţionat pe nişte pirostrii, pe care îl pusese în curtea locuinţei, în imediata vecinătate a aleii care duce către grădină. Observând, totodată, cenuşă în acest butoi metalic pe care nu l-am mai observat cu ocazia revenirilor anterioare în ţară, întrebându-l despre acest aspect, soţul meu mi-a mărturisit că arde în acesta diverse chestii (resturi vegetale şi pet-uri)“,  le-a spus Elena Dincă anchetatorilor.

Foto Inquam/Bogdan Dănescu

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si