Ultimă oră. Violatorul din Botoşani s-a spânzurat în celulă. Era condamnat la 15 ani de puşcărie

Author: E. V. joi 29 noiembrie 2018 , 10:31

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Deţinutul condamnat la 15 ani pentru viol care evadase din Penitenciarul din Botoşani şi-a pus capăt zilelor, la o zi după ce a fost prins şi reîncarcerat.

Deţinutul care a evadat în urmă cu două zile din Penitenciarul Botoşani, după ce a beneficiat de o permisie de 24 de ore şi nu s-a mai întors după expirarea termenului, fiind declarat evadat, a murit la numai o zi după ce a fost prins, scriu cei

de la Mediafax.

Bărbatul a fost găsit, în noaptea de miercuri spre joi, spânzurat de gratiile celulei de carantină în care fusese încarcerat. “Personalul aflat în serviciu a descoperit la o cameră de deţinere un deţinut care a săvârşit un act de suicid prin spânzurare. A fost sesizat Serviciul de Urgenţă Botoşani prin apel la 112 care s-a prezentat la nivelul unităţii şi în momentul în care au ajuns aici au constatat decesul persoanei. În conformitate cu prevederile legale s-a procedat la sesizarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Botoşani, a judecătorului de supraveghere a privării de libertate şi a fost informată familia persoanei în cauză. La nivel de unitate de detenţie s-a început o anchetă pentru stabilirea cauzelor şi împrejurărilor producerii incidentului”

, a declarat pentru sursa mai sus menţionată purtătorul de cuvânt al Penitenciarului Botoşani, Anna Maria Rotariu.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si