Ultimul proces și alte thrillere de senzație ce te vor captiva de la prima pagină

Genul literar preferat este thriller? Atunci, citește în continuare și află care sunt recomandările pe care le poți comanda de la BOOKZONE. Cărți senzaționale care te vor captiva de la prima pagină.

Author: Razvan Ilie joi 30 iunie 2022 , 17:09

carti bookzone

Nu uita că poți comanda toate aceste cărți de la BOOKZONE, la un preț excelent.

[Sursa foto: Unsplash.com]
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ultimul proces, de Scott Turow este un thriller extrem de apreciat atât de către cititori, cât și de criticii literari. În România a fost lansat în anul 2022 și îți recomandăm să îl citești cât mai curând pentru a te bucura de complexitatea romanului și de felul în care sunt conturate personajele.

Ultimul proces a primit un feedback extraordinar, iar cel mai elocvent exemplu este cel de la New York Times:,, In acest thriller juridic meticulos conceput, bogat in detalii despre personaje, Turow demonstreaza din nou ceea ce face cel mai bine: lanseaza un caz juridic complex, atent observat, dar lasă o gramada de surprize la sfarsit …”

Romanul prezintă povestea avocatului Alejandro Sandy Stern, un avocat iscusit, dar care din cauza unor probleme de sănătate se pensionează. Cu toate că are 85 de ani, nu vârsta a fost factorul hotărâtor. Deși decizia a fost luată, planurile sale sunt complet schimbate când prietenul său, medicul Kiril Pafko este acuzat de fraudă și crimă.

Astfel, acceptă un ultim caz pentru a demonstra nevinovăția prietenului său.

Ultimul proces, de Scott Turow este un thriller extrem de apreciat atât de către cititori, cât și de criticii literari.

[Sursa foto: bookzone]

Citeste si: Alexandra Dumitru, câștigătoarea sezonului opt ''Bravo, ai stil!'', a intrat în posesia premiului de 100.000 de lei- kanald.ro

Citeste si: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”- wowbiz.ro

Volumul 3 din seria Crima Perfectă, La un pas de moarte, de Holly Jackson este romanul pe care l-ai așteptat cel mai mult anul acesta, dacă ai citit restul cărților. Acesta prezintă viața tinerei Pip, care se pregătește să meargă la facultate, după tot haosul din ultimii ani. Amenințările cu moartea sunt la ordinea zilei, însă știe foarte bine că nu sunt adevărate. Până într-o zi, când una dintre aceste amenințări pare destul de serioasă. Cineva îi trimite insistent același mesaj: „Cine o să te caute când tu vei fi cea dispărută?” Pip își dă seama că situația este mai dificilă decât se aștepta și astfel începe să cerceteze în stilul său caracteristic. Curând, găsește o legătură între persoana care i-a trimis mesajul și criminalul în serie arestat în urmă cu șase ani. Astfel, se gândește dacă nu cumva a fost arestată persoana greșită. Cum poliția nu o ia în seamă, Pip începe să cerceteze singură și să găsească vinovatul. La mijloc este chiar viața ei.

Nu puteam să nu îți prezentăm și unul dintre cele mai apreciate thrillere ale unui autor contemporan. Pacienta tăcută este romanul de debut al lui Alex Michaelides și cu toate că a fost prima carte scrisă, a avut și încă are un succes enorm. Este povestea unei femei care își împuscă soțul într-un mod brutal, când acesta se întoarce acasă. După aceea, femeia este internată într-un centru de psihiatrie și refuză să mai scoată vreun cuvânt. Nimeni nu înțelege ce a determinat-o să facă acest gest, însă un pshioterapeut se hotarâște să încerce imposibilul și să afle adevărul.

Citeste si: „Nu a avut nicio lacrimă, lui nu îi pare rău. Îi pare rău că eu nu m-am stins, atât. A spus că eu i-am cerut să nu chem ambulanța.” Dana Roba a fost pusă față în față cu Daniel Balaciu. Ce și-au spus cei doi- kfetele.ro

Citeste si: Dana Roba luptă să lase în urmă toate amintirile tragice. Make-up artistul, prima confruntare față în față cu Daniel Balaciu, după ce a măcelărit-o cu bestialitate: "Am fost emoționată până la lacrimi, nu îmi venea să cred"- radioimpuls.ro

Nu uita că poți comanda toate aceste cărți de la BOOKZONE, la un preț excelent.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si