Cazul morții Monicăi Cioată, avocată, pare aproape de final. Sebastian Felecanu, iubitul acesteia, este acuzat de crimă și astăzi va avea loc ultimul termen de judecată.

Avocatul Adrian Cuculis a declarat că varianta sinuciderii a fost exclusă. Sebastian Felecanu ar putea fi acuzat de omor calificat.

"Astăzi la ora 13:00 la Curtea de Apel Iași are loc ultimul termen de judecată în cazul avocatului Felecanu, ce este inculpat în legătura cu uciderea concubinei sale(tot avocat) însărcinate, Monica Cioată.

Amintesc că ultimele probe din dosar, expertiza înec și traseologia corpului în cădere, au arătat că este exclusă varianta sinuciderii și este acreditată puternic varianta omorului calificat", a declarat avocatul Adrian Cuculis.

Citește și: Ireal cum făcea rost de bani un bărbat din Ialomița! În vârstă de 52 de ani, se deghiza în femeie și ademenea victime, în București

adrian cuculis

Adrian Cuculis: "Este acreditată puternic varianta omorului calificat"

[Sursa foto: Facebook- Adrian Cuculis Călin]

Moartea Monicăi Cioată, învăluită în mister

Viața Monicăi Cioată s-a sfârșit în anul 2021. Tânăra avocată era însărcinată la momentul tragediei, când a căzut în gol aproximativ 25 de metri, de la etajul 6 al unui bloc.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Imagini șocante. Cum arată interiorul casei în care un bărbat locuia cu cele 175 de pisici ale sale- antena3.ro

Citeste si: Germania afirmă că desfăşurarea de trupe nord-coreene în Ucraina reprezintă o "escaladare clară". Coreea de Nord reacționează- wowbiz.ro

Moartea tinerei avocate a fost un mister. Ipotezele luate în calcul de anchetatori au fost sinuciderea și varianta unei crime, în care principalul suspect era Sebastian Felecanu, iubitul acesteia, avocat de meserie.

Varianta unei sinucideri se pare că a fost exlusă în cadrul ultimei expertize ale anchetatorilor. Sebastian Felecanu ar fi creat probe false pentru a lăsa impresia unei sinucideri. Acesta ar fi folosit un pantof al Monicăi, cu care a imprimat urme de talpă pe pervazul geamului de la care avocata însărcinată ar fi căzut.

Citește și: VIDEO- Avocatul din Iași, acuzat că și-a ucis iubita de 26 de ani, a fost plasat în arest la domiciliu. Prietenii și familia tinerei ucise sunt în stare de șoc

monica cioată

Monica Cioată

[Sursa foto: Facebook- Monica Cioată]

În urma expertizei s-a constat că urmele de pe pervaz nu sunt aceleași cu ale pantofilor pe care Monica Cioată îi purta la momentul tragediei. Prin urmare, se pare că Sebastian Felecanu și-ar fi aruncat iubita însărcinată de la etaj.

"Noua expertiză arată că primul expert a fost în totală eroare atunci când s-a exprimat că pe marginea pervazului ar exista urma pantofului cu care a fost găsită la parter Monica Cioată.  Această nouă urmă traseologică îl contrazice total pe Felecanu și-l aduce mai aproape de o posibilă condamnare pe viață" a declarat avocatul Adrian Cuculis, la momentul respectiv.

 

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si