Un angajat al unei primarii din Dolj, prins beat la munca. Cum si-a motivat el starea de ebrietate in timpul serviciului?!

Somnul de frumusete se face in primarie! Un angajat din Certanesti, judetul Dolj, a fost fotografiat in timp ce dormea dus, cu capul pe birou.

Webeditor: C.I.P. Author: Stirile Kanal D joi 16 februarie 2017 , 19:14

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Numai ca nu munca l-ar fi obosit atat, ci aburii alcoolului. O recunoaste chiar viceprimarul, care sustine ca au fost situatii cand el l-a carat in spate pana acasa.

Dulce ca vinul e somnul angajatului, pe biroul din primarie. Din fotografia care a facut atata valva in comuna ai spune ca bietului om i-a cazut capul printre foi si tastatura de-atata munca.

Luat la intrebari despre motivul epuizarii functionarului public, in timpul programului,  viceprimarul a incercat sa scape fara sa intre in detalii. "N-am adormit, ma durea capul", a spus el sec.

Prins la inghesuiala, vicele edilului n-are incotro si recunoaste: angajatul sau nu vine lat de oboseala, ci batura.

Vorba cantecului: la toti ni-i greu, dar nu la fel! "Justificarea lui era ca e obosit, dar in realitate era sub influenta alcoolului. A fost surprins de mai multe ori. Cadea din picioare. A cazut de cateva ori aici. Sa nu va spun ca l-am dus si in spinare", spun alti angajati 

Pana la urma, s-a umplut si paharul sefilor. Iar ultima picatura a fost chiar fotografia aparuta in presa. Cu onoarea mult prea patata, superiorii l-au dat afara. De 10 ani il pasuiau si chiar si viceprimarul recunoaste ca-l mai cara in spinare. 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si