Un autobuz din Suceava s-a transformat in ring de box pentru doi calatori. Motivul e incredibil

Panică într-un autobuz din Suceava, care s-a transformat în ring de box pentru doi călători. Motivul este incredibil! Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoţional.##VIDEO19783##

marți 23 august 2016 , 19:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Nici n-au apucat bine sa urce in mijlocul de transport in comun ca a si inceput razboiul dintre cei doi "combatanti". Injuraturi grele au zburat intre ei, unul asezat pe scaun, celalalt in picioare.

"Se uita ca tampitul. Ce-ai, bai, uita-te la m…a, in … ma-tii. O cunosti pe mama? Bai! Daca vrei s-o cunosc pe ma-ta iti trag una de-o cunosti acum!"

Sa vezi si sa nu crezi, dar motivul blestemelor a fost o privire prea… insistenta. Suparat ca e "ochit" prea mult de adversar, unul dintre barbati isi continua si mai abitir tirada.

Si, cum numai rabdarea nu ne caracterizeaza ca popor, de la invective la traditionalul pumn a mai fost doar un pas. "Linistiti-va, bai! Asta-i beat, asta, ia, uite…"

Exact ca-n box, si in autobuz lupta e pe reprize. Doar pauza e foarte scurta.

Socati, ceilalti calatori privesc neputinciosi scena. Singurul care a reactionat a fost chiar soferul autobuzului, care a oprit pentru a-i desparti pe cei doi indivizi.

"Bai, care-i treaba? De ce ma injuri de mama, mai? Ce ti-am facut eu, mai? Hai, lasa-l, stai linistit acolo. Bai, sunt campion national! Domnule, sunt copii. Speriati copiii, va rog frumos!"

Conflictul s-a incheiat dupa ce barbatul de la care a pornit scandalul a coborat din mijlocul de transport in comun.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si