Un autocar cu 46 de copii a rămas blocat în Păltiniş din cauza zăpezii! Toţi pasagerii sunt în siguranţă

Un autocar cu 46 de copii şi cinci adulţi a rămas blocat, miercuri seară, în staţiunea Păltiniş, din cauza zăpezii, iar ISU Sibiu a intervenit cu trei autospeciale pentru a transporta toate persoane la cabana la care trebuia să ajungă. În staţiune a urcat un utilaj care să cureţe drumul.

Author: G. S. joi 25 octombrie 2018 , 08:47

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Sibiu, un autocar cu 46 de copii a rămas blocat, miercuri, din cauza zăpezii, în zona Arka Park din Păltiniş.

Trei autospeciale ale ISU Sibiu au intervenit pentru a transporta persoanele la cabana la care trebuiau sa ajungă.

Acţiunea s-a desfăşurat în colaborare cu jandarmii montani, angajaţi ai serviciului voluntar pentru situaţii de urgenţă din cadrul Primăriei Sibiu şi Salvamont Sibiu.

Toţi cei 46 de copii, care sunt din Dâmboviţa şi au între cinci şi opt ani, şi cinci adulţi care se aflau în autocar au fost transportaţi în siguranţă de către forţele implicate la locurile de cazare.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Primăriei Sibiu, Mirela Gligore, un utilaj a urcat în staţiunea Păltiniş- care aparţine de municipiul Sibiu- pentru a degaja zăpada de pe carosabil. Utilajul va rămâne în staţiune şi în următoarele ore, fiind pregătit să intervină în caz de nevoie.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si