UPDATE: “Zborului Wizz Air W3251 de la Otopeni la Catania, din 20 septembrie, i s-a solicitat de turnul de control sa mentina altitudinea deasupra Aeroportului Catania inainte de aterizare, in conditiile in care pista era inspectata din cauza unui posibil impact cu o pasare a unei alte aeronave. In timpul asteptarii, zborul a experimentat turbulente iar doi pasageri au avut atac de panica. Dupa ce aeronava a aterizat in siguranta, echipajul a solicitat asistenta personalului medical pentru pasagerii afectati.

Debarcarea a continuat normal dupa ce a fost acordata asistenta medicala si echipajul a urmat procedurile standard pentru a asigura binele tuturor pasagerilor. Desi cauzele situatiei au fost independente de companie, echipajul a facut eforturi pentru a se asigura ca intarzierea si impactul asupra pasagerilor sa fie minime”, este reactia companiei care ar fi fost implicata in incident. 

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Conform primelor informatii oferite de cei de la Antena 3, avionul a intrat in picaj, dar pilotii au reusit sa il redreseze si sa aterizeze in siguranta. Chiar si asa, mai multe persoane au fost ranite.

Sursa citata a prezentat si niste imagini in care se vede cum un pacient a primit ingrijiri, chiar in aeronava, ingrijiri acordate de medicii de la SMURD. 

Sursa Foto: stiripesurse.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si