Un barbat a murit, dupa ce a cazut in fantana din curtea Castelului Cantacuzino. Afla cum  s-a ajuns la o asemenea tragedie!
Actual

Un barbat a murit, dupa ce a cazut in fantana din curtea Castelului Cantacuzino. Afla cum s-a ajuns la o asemenea tragedie!

M.C.B.
12 iul 2018

Un barbat si-a pierdut viata dupa ce a cazut intr-o fantana din curtea castelului Cantacuzino.

Barbatul in varsta de 64 de ani a fost gasit fara viata in curtea castelului, unul dintre cele mai importante obiective turistice din Busteni.

Barbatul a suferit un traumatism cranio cerebral sever, iar medicii de pe ambulanta l-au gasit in stop cardio respirator, potrivit Agerpres. Medicii au fost chemati imediat la fata locului, dar nu au mai putut sa-i acorde niciun ajutor barbatului.

Citeste si: Robert, militarul mort in accident, urma sa se casatoreasca. Iubita sa a facut un gest terifiant inainte cu cateva zile

"Era angajat al castelului (...) Am intervenit cu un echipaj B2 cu asistent", au precizat reprezentantii Serviciului Judetean de Ambulanta (SJA) Prahova, scrie sursa citata.

Barbatul care a murit dupa ce a cazut in curtea de la Catacuzino din Busteni este un angajat al castelului. Acesta si-a pierdut viata in timpul programului de la serviciu, astfel ca incidentul va fi incadrat la accident de munca.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook