Un bărbat din Botoşani a fost omorât în bătaie de iubita sa. După ce a comis oribila faptă, a sunat la 112

Un bărbat din Botoşani a fost ucis în bătaie de iubita sa, în vârstă de 33 de ani. Aceasta a fost reţinută.

M. P., vineri 07 decembrie 2018 , 15:49

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Potrivit informaţiilor apărue în presa locală, femeia şi-ar fi bătut partenerul cu pumnii şi picioarele şi cu mai multe obiecte din bucătărie. Întreaga scenă s-a desfăşurat în bucătăria apartamentului femeii, închiriat în Botoşani. Totul s-a petrecut după ce aceasta a găsit-o în casă cu un alt bărbat.

După ce şi-a ucis iubitul în bătaie, femeia a sunat la 112. În primă fază, femeia a încercat să-i păcălească pe anchetatori şi le-a mărturisit că bărbatul a venit bătut acasă.

La mijloc ar fi fost şi o sumă de bani pe care femeia o datora iubitului ei. Aceasta l-ar fi lovit cu pumnii şi picioarele, dar şi cu obiecte de bucătărie.

”A avut loc un conflict spontan, din spusele celor prezenţi, adică ale inculpatei şi ale martorului. A fost şi un alt martor acolo. Era vorba de o sumă de bani, împrejurare în care inculpata i-a aplicat câteva lovituri victimei, după care au urmat o serie de lovituri cu pumnii, cu picioarele, cu obiecte din bucătărie pe care le avea la îndemână, de către femeie, iar când a constat că victima nu mai prezintă semne vitale a sesizat Serviciul de Ambulanţă, însă la sosirea acestora victima era decedată deja. A fost sesizat prin intermediul 112 că într-un apartament este o persoană cu multiple leziuni”, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoşani, Valeriu Chihaia.

Te-ar putea interesa si