Boxerul congolez Ardi Ndembo a pierdut lupta pentru viață după ce a fost făcut KO de un pumn violent primit într-un ring din Miami.

Citește și: Poveste cutremurătoare! Bebelușul care a fost salvat din pântecele mamei, în Gaza, a încetat din viață. Nimeni din familie nu mai trăiește

Decesul a intervenit după trei săptămâni de comă. Medicii nu au reușit să-l salveze și a fost ținut pe aparate până acum.

Boxerul congolez Ardi Ndembo

Boxerul congolez Ardi Ndembo, mort după o lovitură în ring

[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Boxerul de categorie grea Ardi Ndembo a concurat într-o competiție Team Combat League când a fost doborât de adversarul Nestor Santana.

Tatăl a doi copii deținea un record perfect de 8-0 (opt victorii, zero înfrângeri). După lovitura din ring, Ardi Ndembo a rămas inconștient pe podea timp de câteva minute.

Medicii au intervenit de urgență și sportivul a fost dus în comă indusă la spital. Trei săptămâni mai târziu, a fost pronunțat decesul lui Ndembo. 

Nestor Santana.

Nestor Santana, adversarul din lupta fatală 

[Sursa foto: Instagram]

Valuri de mesaje de condoleanțe după tragedie

Vestea-șoc a venit joi seara, când agenții de la Viva Promotions au anunțat decesul sportivului aflat în plină ascensiune.

"Deplângem pierderea lui Ardi Ndembo, un talentat boxer congolez care a murit tragic după un KO într-un meci Team Combat League pe 5 aprilie. A rămas în comă indusă până la moartea sa prematură. RIP Ardi Ndembo!', au transmis oficialii citați.

Ardi Ndembo

Ardi Ndembo, boxerul de 27 de ani a murit după ce a fost făcut KO în ring

[Sursa foto: Instagram]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si