O tragedie uriașă a lovit un mic oraș spaniol după ce un bunic pensionar și-a ucis cei doi nepoți de 10 și 12 ani, înainte de a-și lua viața prin împușcare.

Citește și: Copil căzut într-o fântână cu o adâncime de 19 metri, în județul Constanța. Miracolul s-a produs

Nenorocirea vine la două luni după ce soția și fiica bărbatului de 72 de ani au murit într-un accident de mașină în timp ce el se afla la volan, potrivit El Pais.

Cum s-a produs tragedia din Granada, Spania

Bărbatul în vârstă de 72 de ani a rămas baricadat timp de 11 ore cu o pușcă de vânătoare, duminică seara, într-o casă din Huétor Tájar (Granada) împreună cu cei doi nepoți ai săi, în vârstă de 10 și 12 ani.

După multe ore de negocieri nereușite cu polițiștii spanioli, bărbatul i-a ucis pe minori și apoi s-a sinucis, după cum a relatat presa spaniolă.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Tragicul eveniment s-a petrecut după ce mediatorii de la Guardia Civil au încercat fără succes ore întregi să-l convingă pe bărbat să-și oprească planul macabru. 

Bărbatul se baricadase cu o pușcă în casă după ce se certase cu ginerele său și tatăl copiilor.

Locul unde s-a produs tragedia

Locul unde s-a produs tragedia

[Sursa foto: Twitter]

Abia luni dimineață la ora 8,30, poliția spaniolă a intervenit în forță, moment în care bărbatul s-a sinucis.

Criminaliștii au bănuit că minorii ar fi putut suferi peste noapte un atac din partea bunicului, după ce au fost sechestrați timp de 11 ore.

În interiorul casei, în camere separate, agenții de la Garda Civilă a găsit trupurile fără viață ale nepoților minori. Unul dintre ei avea o rană împușcată, în timp ce al doilea pare să fi fost asfixiat, în lipsa datelor din autopsiile oficiale.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si