Accidentul s-a petrecut in jurul orei 21.00. Politia a sosit la fata locului si a cercetat conditiile in care s-a petrecut evenimentul rutier. Au mai trecut doua ore pana cand localnicii au solicitat sprijinul unei asociatii de protectia animalelor pentru ca nimeni nu s-a gandit sa se ocupe de animalul in agonie.

Pana la urma, dupa cateva ore de negocieri si intrebari, medicii de la fata locului au luat legatura cu Colegiul Medicilor Veterinari si au primit acordul sa faca injectia letala.

Legal insa, Primaria si medicul veterinary din localitate ar fi trebuit sa fie acolo si sa ia masura.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Din pacate, situatia se poate repeat oricand. Si asta pentru ca in zona sunt zeci de cai nesupravegheati care ajung de pe camp pe mijlocul drumurilor.

Raspunzator in mod legal pentru toata situatia este proprietarul animalului, iar politia, a gasit si metoda ca sa il prinda. "Proprietarul calului, maine o sa mearga si o sa spuna ca i-a disparut calul. Dom'le calul meu nu stiu unde e sau mi l-a furat.

Nu stie ca l-a lovit, el nu stie de cal.", spun politistii.

Cadavrul animalului a ramas pe marginea drumului. Ancheta in acest caz este in plina desfasurare.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si