Pentru prima data de la decesul Elodiei Ghinescu, anchetatorii vorbesc deschis despre ce s-a intamplat in noaptea crimei, mai mult, dau indicii cum ca avocata ar fi fost ucisa de sotul ei cu pistolul pe care acesta il detinea.

Comisarul sef Vasile Viorel, coordonatorul anchetatorilor care lucreaza la cazul Elodia, a explicat de ce Cristian Cioaca a ajuns singurul suspect de crima in acest dosar.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Soțul Ancăi Molnar aproape că a cedat la o zi de la înmormântarea make-up artistei: "Mi-e atât de dor deja"- wowbiz.ro

"Tot dormitorul in care cei doi locuiau are tei straturi de vopsea. In locul in care s-au descoperit urme de sange sunt cinci straturi de vopsea, ceea ce inseamna ca dupa producerea decesului si stropirea peretelui el a mai aplicat un strat de glet si unul de vopsea. Sub parchet s-a gasit o cantitate de sange ce ne-a dus la concluzia ca acolo a fost o crima." , a spus acesta.

Anchetatorul crede ca trupul Elodiei a fost sectionat in baie si banuieste ca arma crimei a fost chiar pistolul lui Cristian Cioaca. "Este cert ca moartea a fost facuta cu un obiect ce a produs tegumentului o leziune astfel incat corpul uman a putut sa sangereze. Nu putem aprecia cu certitudine care a fost acest obiect, dar consideram ca a folosit tocul pistolului.

Nu pistolul ca arma de foc, ci ca obiect vulnerant. Nu credem ca acolo a fost omor cu premeditare, ci un omor spontan", a declarat comisarul sef Vasile Viorel.

Procurorii vor sa il trimita in judecata pe Cristian Cioaca, in ianuarie, dar apararea va folosi timpul ramas pana atunci ca sa incerce sa demonteze fiecare proba, fiecare constatare stiintifica. Pe de o parte, invoca nerespectarea procedurilor, pe de alta legistii nu ar fi stabilit cu certutidine vechimea urmelor de sange si mai ales originea lor.

Aparatorul lui Cioaca va incerca sa ii convinga pe judecatori ca ipoteza crimei nu este singura optiune a anchetatorilor, si ca ar trebui luate in calcul varianta unui alt suspect dar si cea a unei sinucideri.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si