Timp de 2 nopți, pe cer va fi vizibil un fenomen astronomic inedit. "Luna florilor" poate fi observată pe 23 și 24 mai.

Evenimentul celest a fost explicat de NASA!

"Luna florilor", fenomen astronomic vizibil pe 23 și 24 mai

"Luna florilor" este un eveniment celest care, potrivit informațiilor transmise de NASA, se pare că anunță sfârșitul primăverii și sosirea verii, informează playtech.ro.

"Luna florilor" reprezintă luna plină din mai. Fenomenul celest care se anunță a fi inedit poate fi observat pe cer timp de două nopți, pe 23 și 24 mai.

Citește și: VIDEO Bătaie ca în filme într-un liceu din Timiș, între doi elevi! Și-au împărțit pumni și picioare, sub privirile colegilor care nu au îndrăznit să intervină

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Un fenomen astronomic inedit va fi vizibil pe cer, pe 23 și 24 mai!

[Sursa foto: istockphotos]

Specialiștii NASA descriu fenomenul drept apropierea extremă a lunii pline de steaua strălucitoare Antares, joi seara. Fenomenul care se va produce va crea iluzia că steaua dispare în spatele Lunii, dar acest lucru va fi vizibil doar în unele părți ale lumii.

În aceste condiții, luna plina, "Luna florilor", va fi mai aproape de Pământ decât în mod normal și va apărea mai mare, dar și mai strălucitoare pe cerul nopții.

Citește și: Pacienții români ar putea să nu mai fie tratați în străinătate! Ireal care este motivul ce ar putea să le pună multora viața în pericol

Un fenomen astronomic inedit va fi vizibil pe cer, pe 23 și 24 mai!

[Sursa foto: istockphotos]

O altă denumire a "Lunii florilor" este „Luna Broaștei”. Numele se pare că a fost dat de poporul Cree din Câmpiile de Nord ale Canadei, pentru că sunetele scoase de broaște sunt considerate vestitoare ale vremurilor calde.

Ce înseamnă Luna plină din această seară?

Luna plină apare când Luna este în opoziție cu Soarele. Mai exact, Pământul se află aproximativ pe linia care unește Luna cu Soarele, când longitudinea ecliptică a Soarelui și a Lunii diferă cu 180 de grade.

Luna Plină din 23 mai se află în semnul Săgetătorului și aduce energii intense, potrivit astrosfera.ro. Luna Florilor din această seară aduce la suprafață emoții adânci și contradictorii, provocând oamenii la analiză profundă. Cei care vor fi puternic influențați sunt cei care se află în zodia Săgetătorului sau care au planete semnificative în acest semn.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si