Un fost mare arbitru român face o propunere originală: ”Ioan Aurel Pop, rectorul Universităţii Babeş-Bolyai şi preşedintele Academiei Române, ar îndeplini condiţiile pentru a fi ales preşedintele României în 2019!”

Ioan Danciu (66 de ani), fost mare arbitru de fotbal, îl vede pe Ioan Aurel Pop drept o soluţie pentru Cotroceni.

Petru Luca, marți 18 decembrie 2018 , 17:15

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Fostul mare arbitru român de fotbal Ioan Danciu (66 de ani) dezbate la pensie diverse probleme din spectrul social şi politic al ţării, fiind foarte activ pe reţelele de socializare. Zilele trecute, Danciu a lansat şi o idee originală, dezbătută aprins de prietenii săi virtuali, în care aduce în discuţie capacitatea academicianului Ioan Aurel Pop de a conduce ţara ca preşedinte, în locul lui Klaus Iohannis.

”A trecut si Centenarul si noi continuam cearta la varf pentru ca n-am stiut sa ne alegem conducatorii.

In 29 de ani, cei patru care au fost alesi democratic n-au dovedit performante in nici un domeniu si, mai mult, au invrajbit poporul. O alta constatare este ca in comunism au condus Romania Dej si Ceausescu, un moldovean si un oltean, iar dupa lovitura de stat din decembrie 1989 Iliescu,  Constantinescu si Basescu, tot din cele doua zone. Iar acum Iohannis, mai mult de structura germana decat ardelean. La alegerile din 2019 cred ca a sosit momentul sa candideze si un ardelean valoros sub toate aspectele. După 75 de ani cu atâtea experimente, Ioan Aurel Pop, rectorul Universităţii Babeş- Bolyai şi preşedintele Academiei Române, ar îndeplini condiţiile pentru a fi ales preşedintele României în 2019”, a punctat fostul arbitru Ioan Danciu. 


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu? Faimoșii au luat cea mai grea decizie! Pe cine au nominalizat spre eliminare în consiliu?
spotmedia.ro
Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la... Dan Dungaciu: Nimănui nu-i trece prin minte să înceapă un război, cu atât mai puțin la Marea Neagră
spotmedia.ro
USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii USR-PLUS îl preferă pe Ludovic Orban? Miuța din curtea școlii
b1.ro
Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe... Scandal cu fostul ministru al Sănătăţii: Vlad Voiculescu l-a enervat atât de mult pe Cristian Tudor Popescu, încât gazetarul a plecat din emisiune (VIDEO)
infoactual.ro
CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de... CTP, ironii la adresa lui Vlad Voiculescu: „Eu nu văd decât eforturi din partea lui de a face mult rău”
infoactual.ro
Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers Horoscop Nostradamus: SINGURA zodie protejată de Univers
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si