Un hacker din Craiova, condamnat in SUA. Metoda prin care a pagubit americanii cu aproape un milion de dolari

Sorin Condrache, un craiovean in varsta de 36 de ani a fost condamnat la 70 de luni de inchisoare cu executare in SUA, pentru comiterea infractiunilor de conspiratie pentru fraudarea unei institutii financiare si detinere de echipamente pentru copierea datelor cardurilor de credit.

Author: A.S. Editor: Andreea Sarpe joi 11 august 2016 , 09:34

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

 

Craioveanul impreuna cu partenerii sai au montat dispozitive de skimming pe 35 de ATM-uri ale SunTrust Bank din Florida, Georgia, Maryland, Carolina de Nord şi Tennessee. Cu ajutorul unei camere video a înregistrat datele personale ale clienţilor, iar astfel a reuşit să facă retragei de 905.901 dolari.
Sorin Andronache si-a recunoscut fapta in fata magistratilor Tribunalului Districtual din Florida, care l-a condamnat la 70 de luni de inchisoare cu executare.
Curtea de Apel Craiova a admis cererea formulata de autoritatile americane de aducere a lui Andronache intr-un penitenciar din Romania, scrie ziarul Adevarul.

Craioveanul impreuna cu partenerii sai au montat dispozitive de skimming pe 35 de ATM-uri ale SunTrust Bank din Florida, Georgia, Maryland, Carolina de Nord şi Tennessee.

Cu ajutorul unei camere video a înregistrat datele personale ale clienţilor, iar astfel a reuşit să facă retragei de 905.901 dolari.

Sorin Andronach e si-a recunoscut fapta in fata magistratilor Tribunalului Districtual din Florida, care l-au condamnat la 70 de luni de inchisoare cu executare.

Curtea de Apel Craiova a admis cererea formulata de autoritatile americane de aducere a lui Andronache intr-un penitenciar din Romania, scrie ziarul Adevarul.

 


Abonează-te pe

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si