Un italian a ajuns să doarmă în garaj după ce o familie de români s-a mutat ilegal în apartamentul său

Situație halucinantă într-un orășel de lângă Bologna, unde un italian care a lucrat în străinătate nu poate intra în propria casă din cauza unei familli de români

G.S., marți 11 decembrie 2018 , 15:45

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Calvarul a început după ce bărbatul a plecat la muncă în altă ţară şi a lăsat spre închiriere apartamentul recent cumpărat primăriei din Bologna, care l-a utilizat pentru găzduirea migranţilor, relatează Il Giornale.

Municipalitatea a adus în apartament o familie de români. Italianul susține că aceștia au stricat tot ce nu s-a putut fura, pagubele ajungând la circa 36.000 de euro. De asemenea, nu au plătit nici chiria şi nici utilităţile, acoperite, în cele din urmă, de primărie.

Bărbatul trebuia să-și recupereze într-un final locuința, pe 12 iulie, însă între timp alţi români, rude, se pare, ale celor care au stat înainte, au intrat prin efracţie în clădire şi au înlocuit încuietorile.

Italianul se luptă de 7 luni să îşi recupereze locuinţa, în tot acest timp dormind în garaj. Autorităţile nu au cum să îl ajute, pentru că încă nu există o decizie a justiţiei în acest sens.
Culmea,anchetatorii susţin că omul a depus târziu plângerea - deși acesta le-a explicat că nu era în ţară. Colac peste pupăză, până la clarificarea situaţiei, primăria orașului continuă să le plătească românilor chiria.

Clipul zilei pe STIRILEKANALD.RO:
Te-ar putea interesa si