Un jurnalist de investigație este așteptat la DIICOT în cazul „monstrului din Caracal”

Un jurnalist de investigație este așteptat la DIICOT pentru a fi audiat în cazul „monstrului din Caracal”. Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceşanu, a anunţat public că la sfârşitul acestei săptămâni Ovidiu Zară va fi audiat.

G.B., marți 08 octombrie 2019 , 18:09

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Ovidiu Zară, jurnalist de investigaţie, este aşteptat la audieri la DIICOT, vineri dimineaţă. Anunţul a fost făcut de Alexandru Cumpănaşu, care, de altfel, a ţinut să-i mulţumească lui Ovidiu Zară pentru toată munca şi eforturile depuse în acest caz.

Jurnalist de investigație așteptat la DIICOT în cazul „monstrului din Caracal”. Ce dezvăluie Ovidiu Zară?

Citeste si: FBI-ul i-a conturat profilul lui Gheorghe Dincă. Expertiza a durat două zile

„Unul dintre cei mai buni jurnalişti pe care îi are România astăzi în materie de investigaţii şi pe care îl apreciez enorm, Ovidiu Zară, va fi audiat vineri de DIICOT la ora 08:00 în cazul Alexandrei.

Ştie multe şi sper să îl ia în serios procurorii. Ovidiu trăieşte la propriu pentru a face bine oamenilor şi îi mulţumesc pentru ce a făcut pentru familia mea şi pentru adevăr în această perioadă", a anunţat Alexandru Cumpănaşu pe reţelele de socializare.

Jurnalist de investigație așteptat la DIICOT în cazul „monstrului din Caracal”. Ce dezvăluie Ovidiu Zară?

Ovidiu Zară este persoana care în luna septembrie a făcut publice şi primele fotografii cu telefonul de pe care Alexandra Măceşanu a sunat la 112, dar şi cu interiorul butoiului în care Gheorghe Dincă susţine că a ars trupurile neînsufleţite.

Citeste si: Gheorghe Dincă, mărturisiri terifiante din timpul expertizei psihiatrice! E imposibil de ascultat așa ceva! Detalii care vă pot afecta emoțional!

Jurnalist de investigație așteptat la DIICOT în cazul „monstrului din Caracal”

Înainte ca acesta să fie chemat la audieri, o informaţie bombă a ridicat semne de întrebare. Ovidiu Zară a transmis, prin intermediul reţelelor de socializare, că, investigând în cazul Caracal, a aflat de la o sursă că oasele din butoi ar fi fost luate din cimitirul Zănoaga, judeţul Olt. Osemintele ar aparţine unei fete de 14 ani care şi-a pierdut viaţa acum 4-5 ani.

De asemenea, oasele găsite în lizieră ar aparţine unei tinere de 22 de ani. Totul ar fi fost premeditat în ipoteza că presupusa reţea de trafic de persoane ar da greş cândva, a adăugat acesta.

Ce dezvăluie Ovidiu Zară

„Investigând, am dat de o sursă care mi-a oferit nume și date, dar și o informație esențială: aceea că scena cu oasele din butoi și de la liziera pădurii a fost premeditată de Dincă și de complicii săi din rețea. Astfel, am aflat că oasele din butoi ar fi fost luate din cimitirul din Zănoaga (jud. Olt), o localitate la 24 km. de Caracal și că acestea ar aparține unei fete care a decedat acum 4-5 ani la vârsta de 14 ani. La fel, oasele găsite la liziera pădurii ar fi fost luate din cimitirul din Marotinu de Sus (jud. Dolj), o localitate la 26 km. de Caracal și ar aparține unei tinere în vârstă de 22 de ani (asta ar explica lucrarea dentară găsită laolaltă cu mulțimea de dinți cariați despre care anchetatorii susțin - în mod greșit susțin eu - că ar aparține Alexandrei).

Jurnalist de investigație așteptat la DIICOT în cazul „monstrului din Caracal”. Ce dezvăluie Ovidiu Zară?

Citeste si: Diagnosticul greșit al medicilor a costat-o viața pe o fetiță de 8 ani

Se pare ca după deshumare, oasele luate din cele două cimitire au fost arse într-o locație de lângă Caracal și apoi plantate în curtea lui Dincă, cu acceptul lui, și apoi la liziera pădurii. Practic, totul a fost premeditat în ipoteza că rețeaua ar da greș, cândva!", a scris la sfârşitul lunii septembrie Ovidiu Zară, pe Facebook.

Jurnalist de investigație așteptat la DIICOT în cazul „monstrului din Caracal”. Ce dezvăluie Ovidiu Zară?

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si