Modelul, care este urmarit de foarte multi fani pe Instagram, a marturisit ca din cauza pozelor sale editate a ainceput sa isi piarda increderea in ea.

Ea a postat pe reteaua de socializare un colaj de fotografii editate si o poza needitata pentru a le arata fanilor diferentele majore.

Tanara recunoaste ca in pozele editate avea cateva kilograme in minuns, dar discrepanta intre felul cum arata cand isi photoshopeasza pozele si cum arata in realitate este extrem de mare.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Acel fund frumos? Nu e al meu- un program pe computer l-a facut. Acel par bogat si ondulat- sunt de fapt extensii. Talie, picioare si maini- subtiate de un tool din Photoshop. Fara pungi sub ochi, de fapt fara nimic care se semene cu adevarata eu. Partea cea mai proasta e ca eu chiar imi doream sa arat asa!

In realitate, vazand poze retusate cu mine mi-a creat o insecuritate. Am inceput sa am probleme din cauza felului cum arata pentru ca nu arat deloc ca in imagine. Va rog, niciodata sa nu va comparati cu imagine pe care o vedeti. Multe nu sunt reale. Perfectiunea nu exista. Editarea pozelor nu te va face mai fericita! Stii ce te face fericita? Sa fii perfecta in imperfectiunea ta.
Imperfectiunea te face magica, unica si frumoasa"
, a scris Iskra Lawrence pe Instagram.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si