Un nou ajutor social, aprobat prin Ordonanta de Urgenta, de Guvern! Mai multe categorii de persoane vor beneficia de el

Guvernul Tudose a aprobat o noua Ordonanta de Urgenta, prin care acorda un ajutor social mai multor persoane. Acesti bani vor putea fi utilizati pentru acoperirea unei parti din costul chiriei, pentru achitarea facturilor la energia electrica si la energia termica pentru nevoi casnice.

Author: A.S. miercuri 17 ianuarie 2018 , 16:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Mai precis, „Executivul” a aprobat o indemnizatie lunara, in valoare 370 de lei, care urmeaza sa fie acordata veteranilor, vaduvelor si accidentatilor de razboi.

"Veteranii de razboi, vaduvele de razboi, precum si accidentatii de razboi in afara

serviciului ordonat, care au suferit o infirmitate din cauza actiunii mijloacelor de lupta ale razboiului, beneficiaza in anul 2017 de un ajutor anual in cuantum de 370 lei/persoana pentru acoperirea unei parti din costul chiriei, energiei electrice si energiei termice pentru nevoi casnice", se precizeaza in proiectul de hotarare de Guvern.

Citeste si: Un bărbat din Sângeorz-Băi a vrut să curme viața soției sale, după care, și-a pus capăt zilelor, într-o magazie. Femeia a ajuns, cu ultimele puteri, la o stație de pompieri- kanald.ro

Citeste si: Ce s-a întâmplat când mama Elodiei a încercat să ia legătura cu nepotul ei: „L-a influențat negativ pe copil”- wowbiz.ro

Sursa: bugetul.ro 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si