Un nou caz Sorina în România! O fetiță de 7 ani, păzită de zeci de oameni pentru a nu fi luată cu forța de la asistenții maternali! Situație explozivă la Bocșa

Un nou caz Sorina se prefigurează pentru o familie de asistenți maternali din Bocșa. Aceștia așteaptă dintr-o zi în alta executorul să le smulgă fetița pe care au crescut-o timp de 6 ani.

Radu Constantin, vineri 15 noiembrie 2019 , 10:10

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

 

Un caz identic cu cel al Sorinei a apărut în vestul țării, mai precis la Bocșa, județul Caraș Severin. Familia Miloș refuză să o cedeze pe micuța Gabriela (7 ani) unei familii din Timișoara, care a finalizat actele de adopție. Tensiunea a atins cote maxime în urmă cu două zile, atunci când un executor judecătoresc urma să vină acasă la familia Miloș și să ia fetița. Câteva zeci de persoane s-au strâns în fața casei familiei pentru a opune rezistență, dacă situația ar fi degenerat, însă în ultimul moment s-a decis amânarea executării silite, după ce familia adoptivă a solicitat acest lucru.

Micuța Gabriela a fost luată în grija asistenților maternali încă de când avea un an. Ea suferă de o boală rară, criza hohotului de plâns, care s-a agravat în ultima perioadă. De asemenea, de când a aflat că urmează să plece de la familia Miloș, face atacuri de panică și suferă de anxietate. Gabriela este extrem de atașată de singura ”mamă” pe care o cunoaște, Cornelia Miloș, iar familia asistenților maternali nu concepe să se despartă de fată.

Citeste si: Primele declarații! Soții Șărămăt, în stare de șoc după ce Sorina le-a cerut să nu mai spună prostii: "Se vede de la o poștă că filmarea e o făcătură" EXCLUSIV

Citeste si: Fiica soților Șărămăt, prima reacție după ce a apărut filmarea cu Sorina! Adelina plânge în hohote: "Domnilor Săcărin, veți plăti scump! Ce i-ați mai promis dacă face clipul ăla?"

Citeste si: Imagini EXCLUSIVE din vila uriașă a familiei Șărămăt! Vezi AICI în ce condiții a crescut Sorina până să plece în America! Familia din Baia de Aramă o așteaptă acasă

De ce nu a fost adoptată Gabriela de asistenții maternali?

Procedura de adopție a Gabrielei a fost finalizată în această vară iar între timp și asistenții maternali au cerut să adopte fetița. Demersul nu a mai fost însă aprobat, pentru că familia din Timișoara solicitase deja adopția.

Reprezentanții DGASPC Caraș Severin susțin că familia Miloș a cerut să adopte fetița abia în luna martie a acestui an, însă procedura a fost întârziată din cauza faptului că la data la care comisia s-a deplasat acasă la familia Miloș, nu a găsit pe nimeni.

Sursă foto: sursadevest.ro

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si