Un nou concurent la „Puterea dragostei”! Fanii emisiunii vor fi surprinși

Surpriză pentru fanii „Puterea dragostei”, un nou concurent a intrat în casa iubirii! O fostă vedetă a televiziunii Kanal D, care a participat la ”Exatlon”, a devenit concurent al emisiunii dragostei. Iată cine a decis să ia parte la acest show matrimonial, cu speranța că își va găsi jumătatea și că va intra, astfel, într-o nouă etapă a vieții sale.

Author: Alina Raducu vineri 22 ianuarie 2021 , 13:21

Un nou  concurent la „Puterea dragostei”! Fanii emisiunii vor fi surprinși
Un nou concurent la „Puterea dragostei”! Fanii emisiunii vor fi surprinși
DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cine este noul concurent de la ”Puterea Dragostei”?

Noul concurent de la emisiunea ”Puterea Dragostei” este Alex Stoica, fost concurent „Exatlon”. Tânărul a fost ”războinic” în cel de-al treilea sezon al

show-ului ”Exatlon”. Fetele au fost impresionate de felul în care arată noul Făt-Frumos care a sosit în casa iubirii. Totodată, acesta și-a format un corp atleticîncă din copilărie, de la vârsta de 11 ani.

”Am făcut 8 ani de atletism. După ce am terminat liceul am făcut un an de box și ulterior mi-am dat seama că era foarte târziu să fac box și mi-am dorit să mai fac un sport, ca să pot să ajung la Jocurile Olimpice. Și am făcut caiac al treilea sport, pe care l-am practicat câțiva ani, până în 2016. Apoi m-am lăsat pentru că au fost niște probleme la nivel de federație. De atunci am fost personal trainer și am încercat și partea de fitnnes, câștigând câteva premii la concursuri, la clubul unde activăm în Galați.”

, a spus Alex Stoica.

Un nou  concurent la „Puterea dragostei”! Fanii emisiunii vor fi surprinși
Un nou concurent la „Puterea dragostei”! Fanii emisiunii vor fi surprinși

Prin ce dramă a trecut noul concurent de la ”Puterea Dragostei”

Înainte de concursul ”Exatlon”, Alex Stoica a primit a trecut printr-o situație foarte dificilă. Tatăl său a murit la data de 30 august, de Sfântul Alexandru, când el își sărbătorește numele. Înmormântarea a avut loc chiar de ziua de naștere a noului concurent de la ”Puterea Dragostei”. Adică pe 3 septembrie, când el a împlinit vârsta de 26 de ani.

Atunci, în sezonul 3, am fost precum un cal, am stat două luni și jumătate, ăsta a fost scopul meu, măcar dacă nu mă vede tatăl meu, măcar mă vadă prietenii lui, familia etc. Îl visam de multe ori când eram în competiție. Când eram la baracă aveam un ritual al meu, mă rugăm la Dumnezeu și îmi ziceam mereu că vorbeam cu el și îl simțeam lângă mine. Tata a făcut și el sport, probabil de la el moștenesc pasiunea pentru sport, competitivitatea, dorința de a fi mai bun și de a înfrunta orice obstacole”, a mai adăugat Alex Stoica.

Citeste si: Un nou scandal la „Puterea dragostei”! Romeo a izbucnit: „Dacă te iei de mine știi cum reacționez”


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si