Ce poate fi mai revoltator decat doi parinti care-si expun fiica pericolului cu buna stiinta? In timp ce un copil atat de mic trebuie sa circule in scaun special, mama si tatal il pun la volan! Iar ca sa-si arate bravura, au inregistrat totul si au postat pe internet.


Fetita, ce nu pare a avea doi ani, sta in bratele tatalui. Totul se petrece cu incuviintarea mamei, care rade si chiar o indeamna pe cea mica sa schimbe treapta de viteza.


Noi am stat de vorba cu un specialist in domeniu, fost agent de la rutiera, ca sa ne explice, pas cu pas, greselile grave facute de tatal inconstient.

Nicolae Istrat, profesor legislatie rutiera: Nu are centura de siguranta, ia mainile de pe volan, lasa chiar sa fie manevrat volanul de catre acest copil.

Desi ilegal, gestul nesabuit al parintilor scapa nepedepsit. De ce? Pentru ca legea nu le permite politistilor sa ia masuri, atat timp cat nu sunt de fata la astfel de intamplatri halucinante sau inregistrarile nu sunt facute cu aparatura omologata. Asadar, soferul vinovat scapa basma curata!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si