Un politist din Timisoara a fost lovit cu masina de catre trei traficanti de droguri! Cum s-a terminat totul
Actual

Un politist din Timisoara a fost lovit cu masina de catre trei traficanti de droguri! Cum s-a terminat totul

G. S.
12 ian 2018

Un politist din Timisoara a fost lovit de o masina in care se aflau trei traficanti de droguri care incercau sa fuga, in urma unui flagrant. Politistul a fost luat pe capota si aruncat, fiind lovit grav in zona capului. Cei trei au fost prinsi, audiati si retinuti pentru 24 de ore pentru trafic de droguri de risc si mare risc in forma continuata.

Potrivit unui comunicat de presa, de vineri, al DIICOT, procurorii au dispus retinerea pentru 24 de ore a trei barbati,  Ebetiuc Mircea Fabian, serban David  si serbanica Alexandru Ionut pentru savarsirea infractiunii de trafic de droguri de risc si mare risc in forma continuata.

Cei trei "au fost surprinsi in flagrant, in timp ce incercau sa tranzactioneze 1.122 comprimate MDMA si 73 fragmente de comprimate MDMA, a caror valoare pe piata neagra, in zona dealerilor de droguri, este de aproximativ 52.000 de lei".

"La momentul surprinderii in flagrant inculpatii,  cu scopul de a se sustrage de la urmarirea penala, au incercat sa fuga cu autoturismul  lovind lucratorul de politie aflat in exercitarea atributiunilor de serviciu, acesta din urma  fiind luat pe capota autoturismului si aruncat, in urma impactului prezentand lovituri in zona cranio-cerebrala", se arata in comunicat.

In urma perchezitiilor de vineri, pe raza municipiului Timisoara, la domiciliul celor trei  au mai fost identificate si ridicate  32 comprimate MDMA, 73 fragmente de comprimate MDMA, 188,10 grame cannabis, precum si bunuri destinate prepararii drogurilor pentru consum (grinder si cantar electronic) si 2.100 de lei, susceptibili de a proveni din traficul ilicit de droguri.

In urma cercetarilor facute in cauza a rezultat ca cei trei barbati fac parte dintr-un grup infractional organizat specializat in traficul intern si international, comercializarea si consumul de droguri de risc si mare risc.

"Liderul gruparii a preluat mai multe colete cu droguri, expediate din Spania, prin intermediul unor firme de transport international. Ulterior, atat el, cat si ceilalti membri (studenti) care au aderat la grupare , le-au distribuit pe raza judetelor Timis, Mehedinti, Caras-Severin si Arad", se mai arata in comunicat.

Cei trei barbati urmeaza a fi prezentati Tribunalului Timis cu propunere de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook