Un preot decorat de Regele Mihai I, dezvaluiri incredibile despre farsa din Elvetia

Un cunoscut preot face dezvaluiri incredibile despre Regele Mihai I si situatia actuala exploziva din Casa si jurul Casei Regale a Romaniei. Marcel Radut Seliste are un text extrem de dur pe Facebook.

V.P., sâmbătă 11 noiembrie 2017 , 13:51

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Preotul decorat de Regele Mihai vorbeste despre incidentele grave din Elvetia, cu Principele Nicolae.

"DESPRE INCIDENTELE REGRETABILE DIN CASA REGALA A ROMANIEI- PORUNCILE LUI HRISTOS SUNT MAI PRESUS DE ORICE REGULA OMENEASCA SI DE VOINTA ORICARUI OM, INCLUSIV A MAJESTATII SALE REGELE!

Cu tristete, ca preot onorat de MS Regele Mihai I cu ”Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate”, am aflat despre regretabile incidente si declaratii de presa care tulbura probabil ultimele ceasuri ale vietii pe pamant a Regelui Romanilor.

Aceste incidente si declaratii poarta in sine un aspect deosebit de sensibil, anume loialitatea MS Regele Mihai I atat fata de Poruncile lui Hristos- dintre care „intaia este: "Asculta Israele, Domnul Dumnezeul nostru este singurul Domn" si: "Sa iubesti pe Domnul Dumnezeul tau din toata inima ta, din tot sufletul tau, din tot cugetul tau si din toata puterea ta". Aceasta este cea dintai porunca, iar a doua e aceasta: "Sa iubesti pe aproapele tau ca pe tine insuti. Mai mare decat acestea nu este alta porunca” (Sfanta Evanghelie dupa Marcu XII, 29-31)- precum si de Canoanele Bisericii Crestine.

Trebuie lamurit acest aspect, din respect pentru Majestatea Sa Regele Mihai I al Romaniei! In Comunicatul Biroului de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai I din data de 09.11.2017, se informeaza despre un incident pe care l-ar fi provocat ASR Principele Nicolae, incercand sa patrunda la MS Regele, pentru a-l vizita", scrie preotul.

In Comunicatul Biroului de Presa al Majestatii Sale Regelui Mihai I din data de 09.11.2017, se informeaza despre un incident pe care l-ar fi provocat ASR Principele Nicolae, incercand sa patrunda la MS Regele, pentru a-l vizita.

in textul comunicatului de presa se precizeaza ca „Majestatea Sa a facut clar, de mai multe luni de zile, faptul ca refuza sa-si vada nepotul, lucru adus la cunostinta dlui Medforth-Mills in repetate randuri”, precum si ca „incidentul a survenit la doar o ora dupa ce Regele Mihai primise Sfanta impartasanie de la trimisul iPS

Mitropolitului Iosif.”

Aceste doua informatii – 1.MS Regele refuza sa-si vada nepotul si 2.incidentul a survenit la o ora dupa ce MS Regele primise Sfanta impartasanie – induc o idee extrem de grava, anume aceea ca MS Regele Mihai I a fost impartasit fara a fi vrednic, prin incalcarea Canoanelor Bisericii.

Conform randuielilor Bisericii Ortodoxe Romane cu privire la pacatele care opresc de la Sfanta impartasanie si canonisirea lor dupa Sfintele Canoane, „cel invrajbit cu cineva, mai inainte de a se impaca, nu poate intra in biserica si nici sa trimita prinos

si sa faca cate 50 de matanii pe zi pana ce se va impaca cu cel pe care l-a suparat, cerandu-si iertare cu toata umilinta, iar daca acela este vinovat si tot el nu vrea sa se impace, vina ramane asupra lui, iar acesta nu mai este sub canon.”

Altfel spus, daca MS Regele Mihai I nu si-a iertat nepotul (asa cum reiese din comunicatul de presa), atunci a fost impartasit fiind nevrednic, adica in stare de pacat (invrajbit cu nepotul).

Consider ca MS Regele Mihai I al Romaniei a dovedit prin curajul cu care s-a impotrivit instaurarii dictaturii staliniste, prin jertfele din perioada exilului si prin toata slujirea adusa Natiunii si Statului Roman, ca este un bun crestin, loial Bisericii lui Hristos si Neamului Romanesc.

Prin urmare, am convingerea ca in comunicatul de presa emis de Casa Regala a Romaniei regasim fie o grava eroare de interpretarea a celor intamplate, fie expresia unei alte vointe, straina de vointa Majestatii Sale Regele Mihai I al Romaniei!

Despre Declaratia Altetei Sale Regale Principesa Elena, mama ASR Principele Nicolae (care declaratie nu face decat sa insiste asupra gravei ipoteze ca MS Regele Mihai I a fost impartasit fara sa fie vrednic) este inutil sa discut.

Spun doar atat: oricat de grav ar pacatui un copil, mama este datoare sa-l iubeasca pana la capat, iar daca onoarea cere sa nu-l apere, iubirea de mama porunceste sa nu-l judece decat in intimitatea tainicei si binecuvantatei relatii dintre mama si copilul pe care l-a purtat in pantece.

TRAIASCA REGELE!

Pr. Marcel Radut Seliste
onorat de MS Regele Mihai I al Romaniei cu ”Medalia Regele Mihai I pentru Loialitate”


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
SURVIVOR ROmania 2021. Zannidache, detalii in premiera despre relatia cu Ana Porgras!... SURVIVOR ROmania 2021. Zannidache, detalii in premiera despre relatia cu Ana Porgras! Starlin si Jador s-au incaierat in timpul Jocului de Recompensa! Cine i-a despartit?
demamici.ro
Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir... Naștere de vis într-un spital de stat din Austria. Maria: „M-am simțit ca un musafir într-un hotel, nicidecum ca o pacientă” | Demamici.ro
b1.ro
Cine sunt cei doi bărbați sechestrați și uciși în apartamentul din Onești Cine sunt cei doi bărbați sechestrați și uciși în apartamentul din Onești
monitorulcj.ro
Incendiu la Spitalul din Câmpia Turzii! Pompierii intervin de urgență Incendiu la Spitalul din Câmpia Turzii! Pompierii intervin de urgență
infoactual.ro
Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL Cale nouă pentru o ZODIE în luna martie! Astrolog: Se schimbă TOTUL
infoactual.ro
Ce se întâmplă când Luna Plină intră în Fecioară! Astrolog: „Atenție la vise!” Ce se întâmplă când Luna Plină intră în Fecioară! Astrolog: „Atenție la vise!”
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si