Cei patru barbati din Floresti, judetul Cluj, au fost retinuti duminica, pentru santaj si proxenetism, iar apoi Judecatoria Cluj-Napoca a dispus arestarea lor preventiva pentru 30 de zile, scrie news.ro.

Potrivit unui comunicat al Politiei Cluj, publicat miercuri, "in perioada august-noiembrie, unul dintre cei in cauza, un barbat, de 27 de ani, din Floresti, ar fi obtinut foloase patrimoniale in urma practicarii prostitutiei de catre o minora de 16 ani si i-ar fi asigurat acesteia clienti".



Anchetatorii arata ca ulterior, in perioada noiembrie-decembrie, tanarul a cerut bani de la un barbat pentru a nu divulga ca acesta, dar si angajati de-ai lui, ar fi intretinut relatii sexuale cu minora.

"Astfel, cel in cauza l-ar fi constrans prin amenintari si agresiuni fizice pe barbatul respectiv sa-i dea 500, 3.000 si 6.000 de euro", se mai arata in comunicat.

Inculpatul ar fi fost ajutat de ceilalti trei suspecti in actiunile sale, care sunt cercetati pentru complicitate la santaj si proxenetism, mai arata anchetatorii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si