Un puști de 15 ani s-a sinucis după ce a fost violat de mai mulți bărbați! Părinții lui nu au intervenit pentru că erau prea beți!

Ignoranța părinților a fost ca o condamnare la moarte pentru un băiat de numai 15 anișori.

C.I.P., luni 11 februarie 2019 , 12:13

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Un caz de-a dreptul cutremurător a avut loc în Australia, acolo unde un puști de numai 15 ani a decis să își pună capăt zilelor după ce a fost batjocorit de mai mulți bărbați, iar în părinții lui nu a găsit alinare.

Citeste si: Suporter de lux pentru românce la Ostrava în meciul de Fed Cup cu Cehia. Emil Boc, șef de galerie

Cazul s-a petrecut doar cu câteva zile înainte de reluarea cursurilor. Băiatul a mers și le-a spus părinților săi că nu vrea să se întoarcă la școală pentru că acolo era batjocorit și mai mulți băieți l-au violat.

Citeste si: Alocațiile copiilor ar fi putut crește la 300 de lei, dar Guvernul României s-a OPUS! Motivele invocate sunt REVOLTĂTOARE!

Din nefericire pentru el, părinții lui era prea beți și nici măcar nu au vrut să îi asculte povestea, așa că băiatul a recurs la un gest extre, acela de a-și pune capăt zilelor.

Poliția face acum cercetări pentru a afla toate detaliile cazului care a șocat opinia publică din Australia.

Citeste si: Are 104 ani și trăiește cu 296 de lei pe lună. Povestea unei bătrâne din Suceava care nu s-a recăsătorit niciodată, după ce și-a pierdut marea iubire

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si