Un roman condamnat pentru proxenetism este, duminica, cel mai cautat infractor din Europa

Un roman din judetul Tulcea, dat in urmarire internationala inca din 2011 pentru proxenetism, este, duminica, cel mai cautat infractor din Europa. Europol a pus in deshiderea listei celor mai cautati fugari un clip de prezentare cu barbatul.

duminică 18 decembrie 2016 , 09:46

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Prin campania derulata de Europol in luna decembrie, in fiecare zi, un fugat din fiecare tara partenera este prezentat drept cel mai cuatat infractor din Europa, iar prropunerea Romaniei a fost Ionel Silvestru.

Potrivit Mediafax, Ionel Silvestru este dat in urmarire internationala inca din anul 2011. In 2015 a fost gasit vinovat şi condamnat la 12 ani de inchisoare, de Curtea de Apel Iaşi, pentru proxenetism, trafic de minori şi trafic de persoane.

Barbatul a racolat zeci de fete, multe dintre ele minore, pe care le-a trimis in Spania si Marea Britanie, und e le-a obligat sa se prostitueze, obtinand de pe urma lor peste jumatate de milion de euro.

Potrivit Europol, din ianuarie cand a fost a fost lansata platforma www.eumostwanted.eu şi pana in prezent, au fost prinşi 24 astfel de fugari, noua dintre aceştia fiind arestati dupa informatii primite de la cetateni sau dupa ce au fost mediatizati in presa.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si