Un roman intors din strainatate a gasit zeci de morti in curtea sa! Ce a patit barbatul pare desprins dintr-un film HORROR
Actual

Un roman intors din strainatate a gasit zeci de morti in curtea sa! Ce a patit barbatul pare desprins dintr-un film HORROR

A.S.
13 iun 2018

Un barbat din Iasi, plecat de multi ani in strainatate, s-a trezit cu 86 de morminte pe terenul sau cand s-a intors acasa, in Romania.

Situatie nemaipomenita in comuna ieseana Ruginoasa. Doi soti, abia intorsi acasa de la munca din Italia, au gasit pe proprietatea lor peste 80 de cavouri.

Nu le-a venit sa creada ca e adevarat si au mers direct la preot ca sa-i ceara socoteala. Acesta din urma, doar a ridicat din umeri, sustinand ca terenul a fost vandut de proprietar in urma cu cativa ani. Ciudat este insa ca documentul in baza caruia s-a facut vanzarea nu mai exista.

Citeste si: Mama a patru copii este distrusa de durere dupa ce concubinul i-a rapit pe micuti si le-a facut ASTA! "Acesti ingerasi superbi nu au facut niciun rau in viata lor..."

„Este bucata mea mostenita de la parintii mei. Au facut aici peste 80 de cavouri pe pamantul meu, nu pe pamantul bisericii. Nu am fost de acord, nu am vandut si nimeni nu m-a intrebat nimic”, a declarat Neculai Zegan, proprietarul terenului de 1100 metri patrati de langa cimitirul din Ruginoasa.

„Nu-mi vine sa cred, nu am cuvinte. Mai departe o sa mergem in instanta, dar trebuie sa ne judecam cu fiecare proprietar de mormant in parte”, a spus Nicoleta Zugun, sotia proprietarului.

Preotul, pus in postura unui om depasit de situatie, le-ar fi spus celor doi soti ca trebuie sa fie alaturi de comunitate si ca ar putea dona terenul. Totodata, acestia au prezentat toate actele de proprietate asupra terenului lasat mostenire de tatal barbatului si i-au propus preotului un pret de vanzare-cumparare de 15.000 de euro. Dar parohul nici nu vrea sa ia in calcul aceasta ipoteza.

Intreaga poveste AICI. 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook