Un tânăr de 19 ani din Brăila și-a violat mama, a bătut-o cu sălbăticie, apoi s-a culcat liniștit lângă ea! Cazul care a șocat România!

Un tânăr de 19 ani din județul Brăila și-a aflat de curând pedeapsa pentru fapta pe care a comis-o. Tânărul va sta cinci ani în spatele gratiilor pentru fapta abominabilă pe care a comis-o.

Author: C.I.P. miercuri 09 ianuarie 2019 , 12:08

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Incidentul s-a petrecut în vara luiu 2018 în satul Perișoru din județul Brăila. Tânărul a venit beat criță acasă și a început scandalul cu mama lui. Băiatul și-a violat propria mamă, apoi a bătut-o cu sălbăticie lăsând-o într-o baltă de sânge. După ce "s-a calmat", băiatul s-a culcat liniștit lângă victimă.

A doua zi după ce şi-a atacat mama agresorul a ameninţat-o pe femeie cu moartea dacă intenţionează să spună cuiva despre şocantul episod.

"Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, a rezultat faptul că, în noaptea de 18/19 august 2018, în jurul orei 2.00, după ce a consumat o cantitate apreciabilă de alcool (bere), inculpatul a exercitat acte de constrângere fizică şi psihică asupra persoanei vătămate- G.G., mama sa, în vârstă de 56 de ani, şi a întreţinut cu aceasta un raport sexual, profitând de faptul că în imobil nu se aflau alţi membri ai familiei", au informat reprezentanţii Parchetului de pe Lângă Judecătoria Făurei, care au anchetat cazul.

Acum Judecătoria Făurei l-a condamnat pe Tudor Valentin Gheorghiţă, în 19 decembrie 2018, la doar 5 ani de închisoare cu executare, pentru viol. De asemenea, instanţa i-a interzis să comunice cu mama sa, Ginerică Georgeta, şi să se apropie de aceasta, de locuinţa, locul de muncă sau alte locuri unde femeia desfăşoară activităţi sociale la o distanţă mai mică de 150 metri, pe o perioadă de 3 ani după executarea pedepsei închisorii.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si