"CADOU" DE CRACIUN?

Pare un client oarecare: intra, linistit, in magazinul cu telefoane si se uita la cele mai scumpe modele! De parca ar avea banii pregatiti, ii cere vanzatorului sa-l ajute! Iar acesta, nestiind ca are de-a face cu un raufacator, ii da pe mana individului marfa cea mai buna!

CITESTE SI: Jaf in 10 secunde. Hotul a intrat in magazin si a plecat cu un ceas. Cum a actionat

Individul studiaza indelung telefonul! Nu il intereseaza instructiunile, ori specificatiile, ci mai degraba neatentia vanzatorului. Cand acesta se intoarce cu spatele, individul profita si o ia la goana, cu tot smartphone!

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

"Am lasat usa intredeschisa, am fugit, m-am intors inapoi sa imi iau cheia”, spune acesta.

Asa cadou de Craciun, niciun patron nu-si doreste! Hotul se face nevazut, iar angajatul alearga dupa el, cu gandul la paguba!

IL RECUNOASTETI?

Individul care pare a fi minor s-a ales cu un telefon mobil in valoare de nu mai putin de 2.800

de lei. Conducerea magazinului de telefoane a incercat sa il identifice postand imaginile pe retetele de socializare. Fara succes deocamdata! In aceasta dimineata au depus si o plangere la politie asa ca oamenii legii il cauta acum pe acest tanar. Daca il recunoasteti sunati la 112.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si