Un tanar roman s-a casatorit cu un italian cu 25 de ani mai in varsta ca el. "A fost dragoste la prima vedere!"

Comunitatea gay messineza a participat cu bucurie la uniunea civila a presedintelui Arcigay Messina, Rosario Duca, de 55 de ani, cu Alexandru Ioan Pascu, roman de 30 de ani.

A.S., joi 01 februarie 2018 , 15:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Ceremonia s-a desfasurat la Meri, localitate in provincia Messina, si a fost oficiata de primarul localitatii, Filippo Gerbasio Bonasinga.

Cei doi soti s-au cunoscut in urma cu trei ani intr-o discoteca si a fost dragoste la prima vedere. 

Dupa ce si-au promis iubire vesnica si au facut schimb de verighete, a luat cuvantul presedintele de la Lelat Messina, Anna Maria Garufi, care a amintit obiectivele atinse in ultimii ani datorita legii privind Uniunile Civile ce a permis sa se doboare atatea ziduri homofobe.

Jurnalista Palmira Mancuso i-a felicitat din partea tuturor colegilor prezenti, apoi a fost randul lui Alessandro Russo de la Pd si la final a surorii lui Rosario Duca care a citit o poezie cu adevarat emotionanta.

La finalul ceremoniei, clasicele fotografii rituale, aruncarea orezului si multumiri din partea sotilor foarte emotionati si fericiti sa imbratiseze atati amici care au dorit sa fie prezenti la aceasta ceremonie de neuitat, scrie tgme.it, citat de gazetaromaneasca.com. 

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar putea interesa si