Unde găsești în 2019 cel mai ieftin RCA auto

Cum asiguratori ne amenință în fiecare an că, datorită numărului mare de accidente, tarifele vor crește semnificativ, opțiunea care se află la îndemâna tuturor posesorilor de autoturisme este de a căuta mereu cele mai rentabile sau cele mai ieftine polițe de asigurare.

Author: G.S. luni 28 ianuarie 2019 , 10:40

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

In articol:

Cum RCA  este o asigurare auto obligatorie mereu suntem puși în situația de a face această alegere.

Cel mai avantajos sau  cel mai ieftin rca auto, aceasta-i întrebarea?

Pentru a putea răspunde la această întrebare trebuie să aflăm mai întâi care sunt cele mai importante criterii de care trebuie să  ținem seama atunci când achiziționam o poliță RCA. Printre acestea amintim:

·     Prețul poliței de asigurare

·     Prestigiul companiei de asigurări cu care semnăm polița

·     Solvabilitatea asiguratorului de la care cumpăram polița

·     Care sunt riscurile pe care care le acoperă asigurarea

·     Care este suma pe care o asigură această poliță RCA

·     Durata asigurări, cu cât este mai mare cu atât costul este mai rentabil

·     Pentru prețuri mai bune putem vâna companiile care au reduceri în perioada în care trebuie să reînnoim asigurarea RCA.

Citeste si: Pastila de a doua zi: Administrare, eficienta si riscuri

Citeste si: Cine i-a fost alături Deei Maxer când încă era căsătorită cu Dinu?! „Statea noaptea cu mine”- wowbiz.ro

În ciuda faptului că cei mai mulți șoferi cred că această poliță nu este pentru ei, ci doar pentru cei pe care îi vor accidenta, cu toții trebuie să fim conștienți de faptul că această asigurare este și pentru noi. De exemplu ce se întâmplă dacă produceți un accident a cărui daună depășește valoarea asigurată?  Este foarte posibil să fiți nevoiți să asigurați chiar voi plata diferenței de sumă.

Ieftin și bun nu prea se  poate, de aceea atunci când vrem să alegem o poliță care să țină seama de toate aspectele implicate, trebuie să fim foarte atenți la riscurile și costurile pe care această asigurare le acoperă.

Cum putem alege cel mai ieftin RCA auto?

Pentru a alege cea mai ieftină poliță de asigurare de acest tip, trebuie să facem o cercetare amănunțită a pieței. Efectuarea acestui lucru nu mai este atât de dificilă în zile noastre. Nu trebuie să trecem pragul cât mai multor societăți de asigurări. Dacă dispunem de o conexiune la internet și de un dispozitiv de pe care să inițiem căutarea, cu ajutorul unor motoare de comparare putem găsi online imediat cea mai ieftină ofertă de pe piață.

Prețul unei polițe de asigurare poate varia în funcție de o serie de factori:

·     modelul de calcul utilizat de asigurator

·     vârsta, sexul și ocupația șoferului care conduce mașina

·     dacă este o mașină personală sau de firmă

·     starea tehnică a automobilului

·     numărul amenzilor rutiere primite

·     locul unde se conduce mai des mașina

·     numărul accidentelor avute.

Pentru a beneficia de cele mai mici prețuri la RCA trebuie în primul rând să avem o conduită cât mai potrivită în trafic, în calitate de șoferi, să avem cât mai puține incidente, amenzi, accidente. Sistemul se numește "Bonus malus" și avantajează șoferii fără evenimente rutiere cu asigurări RCA mai ieftine.

Citeste si: „Au fost foarte multe momente urâte” Vica Blochina, copilărie de coșmar! Cum a fost umilită ani la rând fosta balerină de la Melody- kfetele.ro

Citeste si: Cristina Ciobănașu, detalii neașteptate din viața sa. Ce a simțit când a fost adoptată de Ruxandra Ion: "Eu nu am realizat cu ce vine asta la pachet. M-am mutat în casa unor oameni pe care nu îi cunoșteam"- radioimpuls.ro

Starea tehnică a autoturismului, numărul de persoane care o conduc, locul în care este condus cel mai frecvent autoturismul pot influența semnificativ prețul final al asigurării. Cu cât mașina este mai nouă, este condusă de o singură persoană și în locuri mai sigure, cu atât veți obține un RCA mai ieftin.

Un alt aspect important care asigură un preț mai mic este să facem parte din anumite categorii care beneficiază de anumite reduceri speciale, precum studenți, bugetari, pensionari, șomeri, persoane cu dizabilități etc.

Pentru prețuri mai mici putem căuta reducerile companiilor sau să rămânem fideli aceleiași companii, pentru a beneficia de reduceri de fidelitate.

Un alt avantaj ar putea fi furnizat de către  alegerea de a achiziționa o poliță RCA online. Site-urile online dedicate încheierii de polițe RCA, așa cum este și  rca-auto.ro  folosesc o aplicație specială, numită calculator RCA, cu ajutorul căreia șoferii pot verifica în cel mai scurt timp întreaga gama de oferte de la toate companiile de asigurări autorizate și pot alege cel mai ieftin rca auto.

Există site-uri de profil care, pentru a facilita accesul rapid și ușor la cât mai multe oferte, pun la dispoziție și descărcarea unor aplicații pentru mobil sau tabletă. Astfel orice persoană care are acces la acea aplicație poate încheia o poliță cât mai avantajoasă, fără a fi nevoie să se deplaseze la un broker. Așadar în zilele noastre se poate încheia o poliță RCA de oriunde, chiar și  din mers!

Pentru a avea cel mai mic preț apelați la brokeri de asigurări. Aceștia cunosc cel mai bine mersul pieței și vă pot sfătui în a alegere cele mai mici polițe de asigurare și, în plus, dacă vor, vă pot face discount-uri care să vă aducă un preț mai bun.

Pentru a fi siguri că alegeți întotdeauna cel mai ieftin RCA, căutați întotdeauna  compania care oferă cel mai mic preț, chiar dacă trebuie să schimbați periodic asiguratorul.

Dacă sunteți în căutarea unui broker de asigurări cu experientă, de la care să  cumpărați online cel mai bun și cel mai ieftin RCA auto, atunci  rca-auto.ro  este o agenție de încredere. Veți avea parte de  prețuri speciale, fără costuri ascunse, suport clienți și cele mai bune oferte.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si